0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Gebruikte orderpicktruck banner ECE

Gebruikte orderpicktruck

Gebruikte orderpicktrucks van Jungheinrich bieden de top in veiligheid, ergonomie en efficiëntie tijdens het orderpicken. Om orders te verzamelen op het tweede liggerniveau zijn gebruikte orderpicktrucks met hefbaar staplatform te verkrijgen. Bij grotere grijphoogtes bieden onze verticale orderverzamelers een praktische en energiezuinige oplossing.

Orderpicktrucks zijn er in twee soorten: verticaal en horizontaal. Een verticale orderpicktruck maakt orderpicken tot het derde liggerniveau mogelijk. Een horizontale orderpicktruck is geschikt voor orderpicken tot het eerste of tweede liggerniveau.

Een gebruikte Jungheinrich orderpicktruck combineert optimale pickpresaties met een overtuigende energie-efficiëntie. De robuuste trucks bieden een optimaal zicht rondom en het compacte ontwerp maakt ze wendbaar. Ons aanbod van gebruikte orderpicktrucks is groot. Bekijk hier alle beschikbare modellen:

Gebruikte orderpicktruck ECE 220 - 225 Gebruikte orderpicktruck ECE 220 -225

 • Hefhoogtes tot 125 mm
 • Draagvermogen: 2000 tot 2500 kg


Gebruikte orderpicktruck ECE 310 - 320 Gebruikte orderpicktruck ECE 310 -320

 • Hefhoogtes tot 750 mm
 • Draagvermogen: 1000 tot 2000 kg


Gebruikte orderpicktruck ECD 320 Gebruikte orderpicktruck ECD 320

 • Hefhoogtes tot 700 mm
 • Draagvermogen: 2000 kg


Gebruikte orderpicktruck EKM 202 Gebruikte orderpicktruck EKM 202

 • Hefhoogtes tot 3000 mm
 • Draagvermogen: 215 kg


Gebruikte orderpicktruck EKS 110 Gebruikte orderpicktruck EKS 110

 • Hefhoogtes 1000 tot 2800 mm
 • Draagvermogen: 1000 kg


Gebruikte orderpicktruck EKS 210 Gebruikte orderpicktruck EKS 210 - 312

 • Hefhoogtes: 3000 tot 10500 mm
 • Draagvermogen: 1000  tot 1200 kg


Gebruikte orderpicktrucks zijn JUNGSTARS

Gebruikte orderpicktrucks van Jungheinrich staan voor efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid. Door onze orderpicktrucks te reviseren, krijgen ze een tweede leven bij een nieuwe eigenaar. Dankzij het hergebruik van kostbare onderdelen verlagen wij de CO2 uitstoot en zijn onze gebruikte orderpicktrucks een duurzame keuze.

Tijdens het revisieproces controleren onze monteurs alle belangrijke aspecten van de truck en worden slijtagegevoelige onderdelen vervangen door originele Jungheinrich onderdelen. De truck krijgt een nieuwe laklaag en ziet er van binnen en buiten net zo goed uit als een nieuwe orderpicktruck. De laatste stap van de revisie? De truck krijgt een veiligheidstest en verlaat onze werkplaats als een JUNGSTAR met sterrenkwaliteit en een veiligheidscertificaat. 

Verschillende soorten orderpicktrucks

Voor elke logistieke inzetsituatie hebben wij een passende truck. Elke orderpicktruck van Jungheinrich staat voor efficiëntie en veiligheid tijdens het orderpicken. De werkplek voor de bestuurder is ergonomisch ingericht en dankzij de lage opstap stapt de bestuurder makkelijk op en af. De krachtige motor zorgt voor een efficiënte aandrijving en regeneratief remmen levert energieterugwinning op. Met het jetPILOT bedieningsconcept voelt het rijden op de Jungheinrich orderpicktruck net zo vertrouwd als het besturen van een personenauto.

Bent u op zoek naar een orderpicktruck op maat of wilt u advies over de best passende orderpicktruck? Onze adviseurs helpen u graag.

< Ga terug naar gebruikte heftrucks

Bekijk ook

Heeft u nog vragen?