0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Gebruikte elektrische palletwagen banner

Gebruikte elektrische palletwagen

U vindt bij Jungheinrich een groot aanbod van gebruikte elektrische palletwagens voor uw inzet. De elektrische palletwagens zijn eenvoudig te bedienen en zuinig in gebruik dankzij een onderhoudsvrije AC-motor. Wij reviseren onze palletwagens in onze eigen revisie werkplaatsen. Onze monteurs controleren de elektrische palletwagens uitgebreid. Elke gebruikte palletwagen verlaat onze werkplaats dan ook met een veiligheidscertificaat. 

Elektrische palletwagens zijn onmisbaar in het magazijn. De meeloop elektrische palletwagen is ideaal voor het incidenteel verplaatsen van goederen of het lossen van vrachtwagens. De meerij palletwagen is handig in gebruik bij het verplaatsen van pallets over middellange afstanden. Onze palletwagens zijn compact en wendbaar. Dankzij het massieve stalen chassis zijn onze palletwagens ook robuust genoeg voor een inzet in de zwaarste omstandigheden. 

Gebruikte elektrische palletwagen EJE 114 120 Gebruikte elektrische palletwagen EJE 114/120

 • Draagvermogen: 1400 - 2000 kg
 • Hefhoogte: 122 mm


Gebruikte elektrische palletwagen EJE c20 Gebruikte elektrische palletwagen EJE C20

 • Draagvermogen: 2000 kg
 • Hefhoogte: 540 mm


Gebruikte elektrische palletwagen EJE 222 235 Gebruikte elektrische palletwagen EJE 222/235

 • Draagvermogen: 2200 - 2500
 • Hefhoogte: 122 mm


Gebruikte elektrische palletwagen ERE 120 225 Gebruikte elektrische palletwagen ERE 120/225

 • Draagvermogen: 2000 - 3000
 • Hefhoogte: 122 mm
 • Meerijpalletwagen


Gebruikte elektrische palletwagen ESE 120 533 Gebruikte elektrische palletwagen ESE 120/533

 • Draagvermogen: 2000 - 3300
 • Hefhoogte: 115 mm
 • Meerijpalletwagen


Gebruikte elektrische palletwagens zijn JUNGSTARS

Elke gebruikte elektrische palletwagen van Jungheinrich ondergaat een uitgebreide revisie, voordat het bij aan een tweede leven begint. De veiligheidscomponenten worden nagelopen en onze monteurs vervangen onderdelen altijd door originele Jungheinrich onderdelen. Ook de buitenkant wordt nagekeken en opgeknapt. Elke gebruikte elektrische palletwagen ziet er van binnen als buiten zo goed als nieuw uit. Ook met onze gebruikte palletwagens profiteert u dus van de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid die u kent van Jungheinrich.

Verschillende soorten gebruikte elektrische palletwagens

Ons aanbod van gebruikte elektrische palletwagens bestaat uit meeloop- en meerij palletwagens. Onze meeloop palletwagens hebben een geringe bodemvrijheid en zijn dankzij de gesloten behuizing veilig in gebruik. Onze meerij palletwagens over een uitklapbaar staplatform of hebben een vaste, ergonomische zitplek. Met onze duolift palletwagens beschikt u over een extra set vorken voor nog sneller en flexibeler werken. 

Lithium-ion accu en loodzuur accu

Onze gebruikte elektrische palletwagens hebben een lithium-ion accu of loodzuur accu. Met lithium-ion accu profiteert u van een continue beschikbaarheid dankzij de mogelijkheid van tussentijds bijladen, bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze. Op onze lithium-ion accu’s geven wij een tevredenheidsgarantie van 5 jaar. Op onze loodzuur accu’s bieden wij 2 Ploegen-garantie: één keer laden is goed voor een tweeploegeninzet.

< Ga terug naar gebruikte heftrucks

Bekijk ook

Heeft u nog vragen?