0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jumbo Visma banner

Team Jumbo-Visma

Team Jumbo-Visma is een Nederlands professioneel topsportteam dat 365 dagen per jaar zichtbaar is en op het hoogste niveau presteert. Met het samenvoegen van een professionele wieler- en schaatsploeg is het fundament gelegd voor een nieuw organisatiemodel in de Nederlandse topsport. Waar de schaatsploeg Heerenveen als uitvalsbasis heeft, werkt de wielerploeg sinds eind 2021 vanuit hun nieuwe Service Course onderkomen in Den Bosch. Vanuit deze nieuwe locatie vertrekken de afgeladen bussen en vrachtwagens naar de mondiale wielerkoersen en worden alle fietsen klaargemaakt voor hun inzet voor en tijdens het seizoen.

Rust in de organisatie 

De wielrentak van Team Jumbo-Visma is de laatste jaren sterk gegroeid. Naast de World Tour ploeg startte de zwart-gele formatie een Development Team en een Damesploeg. Elk team kende een eigen opslaglocatie voor de benodigde materialen en dat werkte niet efficiënt. Met de ingebruikname van één centraal Service Course pand brengt Team Jumbo-Visma rust in de organisatie. Alles dat de teams nodig hebben, van voeding en kleding tot fietsframes en onderdelen, is nu samengebracht op één locatie in Den Bosch. De ontvangst en het transport van pallets en de opslag van de artikelen vroeg echter om materiaal dat de teams nog niet eerder gebruikten: interne transportmiddelen.

Adequate opleiding

Jungheinrich leverde als Official Supplier van Team Jumbo-Visma een elektrische heftruck, een elektrische palletwagen en 3 handpalletwagens. Ook verzorgden ze een nette en veilige oplossing voor het laden van de tractiebatterijen. Aangezien alleen medewerkers met een adequate opleiding de hef- en pallettruck mogen bedienen, verzorgde Jungheinrich ook de bedienerstrainingen en de bijbehorende certificaten.

Optimale prestatie 

Het nieuwe pand maakt het mogelijk dat Team Jumbo-Visma optimaal kan presteren. Daarnaast biedt het onderkomen alle mogelijkheden om het Team Jumbo-Visma gevoel uit te dragen. In de ontvangstruimte hangen alle gewonnen shirts en kampioenstruien van de renners. Er staan displays van fietsenleverancier Cervélo en kledingleverancier Agu. Er is een vergaderruimte met een fraaie opstelling voor het geven van presentaties. Bij Service Course in Den Bosch ervaar je helemaal wie en wat Team Jumbo-Visma is en doet.

Ook interessant

Heeft u nog vragen?