0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Banner Elektrische Heftrucks

Elektrische heftruck

De elektrische heftrucks van Jungheinrich zijn de meest energiezuinige, duurzame en productieve elektrische heftrucks op de markt. Al onze trucks worden geproduceerd in Duitsland en bijna alle modellen zijn leverbaar met innovatieve lithium-ion accu.

Energiezuinige elektrische heftrucks

Onze elektrische heftrucks zijn voorzien van de nieuwste AC-motoren en garanderen maximale prestaties tegen een laag energieverbruik. Onafhankelijke testen bevestigen keer op keer dat onze elektrische heftrucks bijzonder zuinig omgaan met energie. Onze heftrucks met loodzuur accu’s bieden wij aan met unieke 2 Ploegen Garantie: één keer laden is dan goed voor een tweeploegen inzet. Terwijl onze onderhoudsvrije lithium-ion accu’s tot 3x langer mee gaan dan conventionele accu’s. Deze accu’s hebben een efficiënt laadproces, wat zorgt voor een energiebesparing tot wel 20%.

Elektrische heftrucks voor iedere inzet

Onze elektrische heftrucks blinken uit in prestaties, wendbaarheid en ergonomie. De trucks hebben capaciteiten tot 5 ton en behalen hefhoogtes tot wel 7,5 meter. Onze heftrucks zijn door het compacte design zeer wendbaar en kunnen zelfs in krappe magazijnen makkelijk manoeuvreren

Tijdens het dagelijks gebruik profiteren bestuurders van een ergonomische werkplek en een verbeterd zicht rondom. Onze trucks zijn met verschillende veiligheidsopties uit te rusten, die medewerkers, goederen en magazijn beschermen tegen schade.

Deskundig advies over de aanschaf van elektrische heftrucks

Voor iedere inzet hebben wij de juiste elektrische heftruck, die zowel binnen maar ook buiten kan worden ingezet. Wij adviseren u graag welke elektrische heftruck bij u past.

Heeft u nog vragen?