0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische palletwagen EJE220r / heftrucks

Elektrische palletwagen

De elektrische palletwagens van Jungheinrich zijn uiterst efficiënt, altijd betrouwbaar en maken het verplaatsen van pallets eenvoudig. Voor iedere inzet hebben wij de juiste palletwagen. Het compacte design en de krachtige AC-aandrijftechniek zorgen voor een continue inzetbaarheid, zelf onder de zwaarste omstandigheden.

De zuinigste elektrische palletwagen op de markt

De elektrische palletwagens van Jungheinrich zijn enorm energiezuinig en rijden langer door op één acculading. De onderhoudsvrije AC-motor zorgt voor een efficiëntieverhoging tot wel 25%. We bieden onze elektrische palletwagens met loodzuur accu dan ook aan met 2 Ploegen Garantie. Eén keer laden is dan goed voor een tweeploegen inzet. Ook kunt u kiezen voor de nieuwste lithium-ion techniek.

Onze meeloop palletwagens zijn ideaal voor gebruik in krappe ruimtes, winkels en op de vrachtwagen. Ons aanbod bestaat uit instapmodellen, pallettrucks met dubbele vorken en palletwagens voor een zware inzet in meerploegendienst.

Lees hier meer

Elektrische meerij palletwagens zijn handig om over langere afstanden lasten te vervoeren. Onze modellen zijn energiezuinig, krachtig en ergonomisch ontworpen. Optionele systemen zorgen voor een hogere productiviteit en veiligheid.

Lees hier meer

Wendbaar en gebouwd voor de zwaarste omstandigheden

Onze elektrische palletwagens zijn ontworpen om onder alle omstandigheden efficiënt te werken. Het compacte design maakt onze elektrische palletwagens ideaal voor het gebruik in kleine ruimtes, zoals in vrachtwagens. De robuuste onderdelen als het massieve, stalen chassis, de brede vorken en de technische componenten zorgen dat de palletwagen altijd klaar is voor gebruik. Bovendien zijn onze palletwagens ontworpen conform de veiligheidsvoorschriften, zodat de bestuurder tijdens het bedienen altijd binnen de contouren van de truck blijft.

Waarom een elektrische palletwagen van Jungheinrich

Jungheinrich levert het meest complete aanbod aan elektrische palletwagens. Of u die nu wilt meenemen in de vrachtauto, wilt laden en lossen aan het dock of drie pallets tegelijk wilt verplaatsen. Wij bieden ook RVS-modellen (roestvrijstaal) die corrosiebestendig zijn. Wij adviseren u graag welke elektrische palletwagen bij u past.

Heeft u nog vragen?