0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
heftruck banner

Heftruck

Til uw intralogistiek naar een hoger niveau.

Jungheinrich biedt een uitgebreid programma aan heftrucks voor het omslaan, transporteren, opslaan of verzamelen van goederen. Van palletwagens tot aan smalle gangen trucks, van instapmodellen tot maatwerk. U vindt bij ons zeker de passende heftruck voor elke inzet.

Met meer dan 600 verschillende varianten heftrucks, palletwagens en magazijntrucks hebben wij altijd de juiste oplossing voor u in huis. Met meer dan 160 service monteurs, die 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar staan, komt uw heftruck niet stil te staan.

Elektrische palletwagen EJE220r / heftrucks Elektrische palletwagens

Onze elektrische meerij/meeloop palletwagens zijn efficiënt, energiezuinig en betrouwbaar. Het compacte design maakt onze elektrische palletwagens ideaal voor het gebruik in kleine ruimtes, zoals in vrachtwagens.

LEES HIER MEER


Elektrische heftruck EFG430s Elektrische heftrucks

Onze elektrische heftrucks zijn voorzien van de nieuwste AC-motoren en garanderen maximale prestaties tegen een laag energieverbruik. Van compacte heftrucks tot de 9 ton heftrucks voor de zwaarste binnen- en buiteninzet.

LEES HIER MEER


Stapelaar / heftrucks Stapelaars

Onze range bestaat uit meerij/meeloop stapelaars voor incidenteel gebruik en voor de zware, langdurige inzet. Wij bieden verschillende soorten stapelaars: met dissel, staplatform, zijdelingse zitplaats, en met dubbele vorken (duolift).

LEES HIER MEER


Reachtruck / heftrucks Reachtruck

Onze reachtrucks zijn energiezuinig, compact en hebben een hoog restdraagvermogen. Ze zijn uitermate geschikt voor distributiecentra, smalle gangen magazijnen en magazijnen met korte draaipunten.

LEES HIER MEER


Stage Dieselstapler Gasstapler Diesel heftruck / LPG heftruck

Diesel en LPG heftrucks zijn voordelig in aanschaf. Brandstof, aandrijving, hefhoogte en last zijn factoren die van invloed zijn op uw keuze voor een heftruck met verbrandingsmotor. Wij bieden twee verschillende aandrijvingsconcepten: hydrostaat en de koppelomvormer.

LEES HIER MEER


Orderpicktruck easyPILOT Follow Orderpicktrucks

Onze horizontale en verticale orderpicktrucks hebben een lage instap, meerdere opbergmogelijkheden, een ergonomisch design en zijn volledig aan te passen aan de bestuurder.

LEES HIER MEER


Smalle Gangen truck EKX Smalle gangen truck

Onze smalle gangen trucks zijn zeer zuinig, beschikken over de modernste techniek en het magazijnnavigatiesysteem beperkt menselijke fouten tot een minimum. Wij hebben 2 soorten smalle gangen trucks: man-up (ook in te zetten bij orderpicking) en man-down.

LEES HIER MEER

Automatisch geleide voertuigen AGV Jungheinrich

AGV

Onze automatisch geleide voertuigen lenen zich bij uitstek voor horizontaal transport van standaard pallets met een sterk repeterend karakter. Er zijn talloze voordelen van een AGV. Een AGV zorgt voor flexibiliteit en schaalbaarheid van uw magazijn, maar ook voor veiligheid, nauwkeurigheid en efficiënt werken. Wij hebben verschillende AGV"s op maat. 

Lees hier meer


Elektrische trekker / heftrucks Elektrische trekker

Onze elektrische trekkers hebben een goede grip, tractie op gladde of oneffen vloeren en dankzij het remvermogen wint de trekker energie terug tijdens het verminderen van de snelheid. Onze elektrische trekkers zijn verkrijgbaar met treingewichten van 1.000 kg tot 25.000 kg.

LEES HIER MEER


Hand palletwagen / heftrucks Hand palletwagens

Onze palletwagens hebben een lichte bediening en zijn robuust gebouwd. Ons aanbod bestaat uit instapmodellen, schaarhefwagens, wegende palletwagens, palletwagens in RVS-uitvoering en palletwagens met lange vorken.

LEES HIER MEER


Lithium-ion heftruck Lithium-ion heftrucks

Onze lithium-ion heftrucks zijn duurzaam, energie-efficiënt en veilig in gebruik. Bijna ons complete aanbod aan heftrucks is beschikbaar met lithium-ion.

Lees hier meer


Lithium-ion heftrucks

Nagenoeg onze hele vloot is uit te rusten met een lithium-ion accu – ook achteraf. Zo werkt u sneller, effectiever, efficiënter en nóg veiliger. Als u kiest voor lithium-ion profiteert u van 8 jaar garantie en 100% tevredenheid is gegarandeerd!

Vergeleken met loodzuur accu’s zijn lithium-ion accu’s snel op en bij te laden, duurzamer en volledig onderhoudsvrij. Wisselaccu’s en laad- en wisselstations behoren ook tot het verleden, wat de veiligheid op de werkvloer sterk vergroot.

Als eerste fabrikant ontwikkelen en produceren wij zelf de lithium-ion accu's, laders en de trucks. Hierdoor communiceren de verschillende componenten optimaal met elkaar.

Energiezuinige heftrucks: 2 Ploegen Garantie

Onafhankelijke testen bevestigen keer op keer dat onze hef- of magazijntrucks energiezuinig en uiterst productief zijn, en bijzonder zuinig omgaan met energie. Onze 2 Ploegen Garantie garandeert dat één keer laden goed is voor een tweeploegen inzet.

Een extra voordeel van de 2 Ploegen Garantie is dat de accu’s minder laadcycli doormaken tijdens hun leven. Dit verlengt hun levensduur en levert een voordelige kostenbesparing op. Mocht de accu onverwacht minder dan twee ploegendiensten inzetbaar zijn, dan leveren wij alsnog een wisselaccu. Gratis natuurlijk.

Heeft u nog vragen?