0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische trekker / heftrucks

Elektrische trekker

Een elektrische trekker is de efficiënte oplossing voor het vervoeren van meerdere Deense karren, veilingkarren en andere specialistische aanhangers tegelijk. Of het nu gaat om orderverzamelen of alleen transporteren. Met een elektrische trekker van Jungheinrich verhoogt u de efficiëntie en de veiligheid.

Onze elektrische trekkers hebben een onderhoudsvrije AC-motor, zijn energiezuinig en makkelijk te gebruiken. De zware elektro trekker integreert de ergonomie en techniek uit de moderne heftruckwereld met de bewezen betrouwbaarheid en het inzetgemak van trekkers. 

De regeneratieve remmen winnen energie terug tijdens het verminderen van de snelheid. Dat levert een hoog rendement met een uitstekende energiebalans op. Onze trekkers zijn ook met lithium-ion techniek beschikbaar, wat grote voordelen oplevert. Met een lithium-ion accu zijn onze elektrische trekkers altijd inzetbaar en geheel onderhoudsvrij.

Groot aanbod verschillende elektrische trekkers

Een elektrische trekker van Jungheinrich is verkrijgbaar met treingewichten van 1.000 kg tot 28.000 kg en verschillende koppelingen voor Deense karren, veilingkarren, platte wagens en andere aanhangertypen. De 7 modellen zijn individueel aan te passen en uit te rusten met optionele systemen en eigenschappen om de elektrische trekker volledig naar wens en op de inzetsituatie af te stemmen.

Onze kleinste trekker, de minitrekker EZS 010, is handig om lasten tot 1.000 kg in de krapste ruimtes te vervoeren. Deze trekker heeft diverse koppelingen voor verschillende trailers en wordt veel gebruikt in ziekenhuizen, supermarkten en meubelzaken.

De zwaarste elektrische trekker uit ons aanbod is de EZS 7280, die geschikt is voor het trekken van aanhangers tot 28.000 kg. De trekker is uit te rusten met verschillende dichte cabines en ideaal voor gebruik op onder meer luchthavens. De tweezijdige bediening - een tweede bedieningspaneel is aangebracht op de zijkant van de truck - maakt comfortabel aan- en afkoppelen mogelijk.

Veiligheid en comfort ineen

Onze elektrische trekkers bieden comfort aan de bestuurder. De lage opstap, de grote voetenruimte, het ergonomische stuurwiel en de snel toegankelijke schakelaars maken het werken gezond en comfortabel. De goede grip, tractie op zeer gladde of ongelijke vloeren en het energiebesparende remvermogen zorgen ervoor dat onze elektrische trekkers veilig en stabiel in talloze inzetsituaties gebruikt worden - van ziekenhuizen tot luchthavens en (bloemen)veilingen.

Heeft u nog vragen?