0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische trekker / heftrucks

Elektrische trekkers & aanhangers

Een elektrische trekker is de efficiënte oplossing voor het vervoeren van meerdere Deense karren, veilingkarren en andere specialistische aanhangers tegelijk. Of het nu gaat om orderverzamelen of alleen transporteren. Met een elektrische trekker van Jungheinrich verhoogt u de efficiëntie en de veiligheid.

Onze elektrische trekkers hebben een onderhoudsvrije AC-motor, zijn energiezuinig en makkelijk te gebruiken. De zware elektro trekker integreert de ergonomie en techniek uit de moderne heftruckwereld met de bewezen betrouwbaarheid en het inzetgemak van trekkers. 

De regeneratieve remmen winnen energie terug tijdens het verminderen van de snelheid. Dat levert een hoog rendement met een uitstekende energiebalans op. Onze trekkers zijn ook met lithium-ion techniek beschikbaar, wat grote voordelen oplevert. Met een lithium-ion accu zijn onze elektrische trekkers altijd inzetbaar en geheel onderhoudsvrij.

70 jaar trekkers

Intralogistiek op rails

Goederen van verschillende afmetingen en gewichten in één rit verplaatsen: al 70 jaar lang maken de trekkers van Jungheinrich precies dat mogelijk. Met onze moderne elektrische trekkers ontmoeten krachtige, milieuvriendelijke trekkers veelzijdige aanhangeroplossingen - samen zijn ze als sleeptrein onverslaanbaar!

De sleeptrein zorgt voor een veilige en efficiënte materiaalstroom. Alle aanhangers volgen het spoor van de elektrische trekker even precies als op rails. Dit bespaart niet alleen tijd en kosten, maar vermindert ook het risico op ongevallen.

Uitgerust voor elke uitdaging

Andere voordelen

Groot aanbod verschillende elektrische trekkers

Een elektrische trekker van Jungheinrich is verkrijgbaar met treingewichten van 1.000 kg tot 28.000 kg en verschillende koppelingen voor Deense karren, veilingkarren, platte wagens en andere aanhangertypen. De 7 modellen zijn individueel aan te passen en uit te rusten met optionele systemen en eigenschappen om de elektrische trekker volledig naar wens en op de inzetsituatie af te stemmen.

Onze kleinste trekker, de minitrekker EZS 010, is handig om lasten tot 1.000 kg in de krapste ruimtes te vervoeren. Deze trekker heeft diverse koppelingen voor verschillende trailers en wordt veel gebruikt in ziekenhuizen, supermarkten en meubelzaken.

De zwaarste elektrische trekker uit ons aanbod is de EZS 7280, die geschikt is voor het trekken van aanhangers tot 28.000 kg. De trekker is uit te rusten met verschillende dichte cabines en ideaal voor gebruik op onder meer luchthavens. De tweezijdige bediening - een tweede bedieningspaneel is aangebracht op de zijkant van de truck - maakt comfortabel aan- en afkoppelen mogelijk.

Veiligheid en comfort ineen

Onze elektrische trekkers bieden comfort aan de bestuurder. De lage opstap, de grote voetenruimte, het ergonomische stuurwiel en de snel toegankelijke schakelaars maken het werken gezond en comfortabel. De goede grip, tractie op zeer gladde of ongelijke vloeren en het energiebesparende remvermogen zorgen ervoor dat onze elektrische trekkers veilig en stabiel in talloze inzetsituaties gebruikt worden - van ziekenhuizen tot luchthavens en (bloemen)veilingen.

Aanhanger elektrische trekker

Een trekker-aanhangercombinatie bestaat uit een trekker en minstens één, maar doorgaans meerdere aanhangers. Zeer nuttig wanneer verschillende lasten in magazijnen en productiehallen moeten worden vervoerd omdat een trekker-aanhangercombinatie uit heel uiteenlopende aanhangers kan bestaan.

Vraag direct een offerte aan door contact op te nemen via onderstaand contactformulier!

Deze bedrijven gingen u voor

Diverse soorten elektrische trekkers

Trekhaak trekkers

Voor kleinere ladingen die slechts over korte afstanden worden verplaatst, zijn onze trekkers ideaal. Met verschillende koppelingssystemen voor verschillende aanhangersystemen kunnen de wendbare elektrische trekkers ter plaatse worden gedraaid en kunnen ze ook worden gebruikt in trektreinen met een hoge richtingsstabiliteit.

Staande trekkers

De veelzijdige trekkers van dit ontwerp bieden een krachtig lastentransport in een trektrein of met verschillende aanhangers. Dankzij het ergonomische ontwerp van de staande trekkers kunnen uw medewerkers comfortabel werken en is de rijveiligheid optimaal.

Bestuurders zittende trekkers

Met hun snelle acceleratie en hoge topsnelheden bieden dynamische zittende trekkers met volledig geveerd chassis een solide vermogen voor het vervoeren van ladingen tot 10 ton bij gebruik binnen en buiten. De comfortabele bestuurdersstoel combineert voldoende beenruimte met gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen.

Trekkers met platform

Onze veelzijdige platformtrekkers ondersteunen de snelle aanvoer van onderdelen zowel binnen als buiten en kunnen ook worden gebruikt als vierwielige trekkers voor ladingen tot 1,5 ton. Bovendien biedt de elektrohydraulische besturing nauwkeurig rijden met weinig inspanning.


Heeft u nog vragen?