0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich referentie waterdrinker

Waterdrinker

Op maat gemaakte elektrische trekkers zorgen voor meer veiligheid

In de afgelopen 47 jaar is Waterdrinker in groot tempo uitgegroeid van lokale plantenhandelaar tot een van de grootste wereldwijde exporteurs en groothandel van bloemen, kamer- en tuinplanten in Nederland. Met de opening van het Waterdrinker Green Trade Center – Europa’s grootste groen gerelateerde inkoopcentrum van planten, bloemen, potten en accessoires – vierde de onderneming in 2018 een nieuwe mijlpaal.

Elektrische trekkers voor een 24/7 inzet

In het Green Trade Center verzamelt Waterdrinker de webshoporders tussen het winkelend publiek. Om dat op een veilige manier te kunnen doen, besloot het bedrijf zijn verouderde trekkervloot te vervangen. Waterdrinker ging op zoek naar een betrouwbaar, uniform alternatief dat 24 uur, 7 per week inzetbaar is.

Bijzondere elektrische trekkers met veel stabiliteit

Huisleverancier Jungheinrich leverde 15 trekkers, type EZS 110. De trekkers zijn op maat aangepast aan de wensen van Waterdrinker. Zo is onder meer de spoorbreedte af fabriek vergroot voor nog meer stabiliteit. Om de gewenste 24/7 inzetbaarheid te garanderen, heeft Jungheinrich voor elke trekker een wisselaccu en een bijbehorende, energiezuinige HF-lader geleverd.

Alle trekkers zijn uitgevoerd met het EasyAccess systeem om onbevoegd gebruik tegen te gaan. Via een persoonsgebonden Waterdrinker RF-druppel (die tevens wordt gebruikt voor toegangscontrole door het hele pand) logt de dag- of nachtchef in en kan hij de trekkers toewijzen aan de flexwerkers. De trekkers worden geleased voor een periode van 84 maanden, inclusief batterijonderhoud en BMWT-keuringen.

Waterdrinker Acculaadstation referentie

Moderne elektrische trekkers verlagen kosten voor onderhoud

Met de moderne vloot beschikt Waterdrinker over uitermate soepel rijdende en uniform bedienbare elektrische trekkers, die dankzij de wisselaccu’s 24 uur, 7 dagen per week inzetbaar zijn. Dat wisselen gebeurt één keer in de twee dagen en gaat snel en eenvoudig; binnen slechts enkele minuten is de trekker weer inzetbaar. De veiligheid op de vloer is dankzij het EasyAcces systeem absoluut verbeterd. De trekkers worden nu écht gebruikt waarvoor ze zijn geleased en er wordt merkbaar zorgvuldiger met de trekkers omgegaan. Waterdrinker verwacht dan ook dat het aantal schades afneemt en de onderhoudskosten dalen.

Ook interessant

Heeft u nog vragen?