0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Reachtruck / heftrucks

Reachtruck

De reachtrucks van Jungheinrich leveren al meer dan 60 jaar betrouwbare prestaties in het magazijn. Onze reachtrucks blinken uit in liftcapaciteit en een zeer compact design. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor distributiecentra, smalle gangen magazijnen en magazijnen met korte draaipunten.
Jungheinrich reachtrucks blinken uit in lange inzetbaarheid, hoge acceleratie, unieke maststabiliteit en een ergonomisch design. Onze range reachtrucks is over de hele linie energiezuinig en uit te rusten met handige functies voor extra veiligheid, ergonomie en bedienersgemak. De Jungheinrich ETV is niet voor niks de meest verkochte reachtruck van Europa.

Wendbare en krachtige reachtrucks

Reachtrucks zijn de beste oplossing voor hoge magazijnen met smalle gangpaden. Onze reachtrucks bereiken hefhoogtes tot wel 13 meter. De uitschuifbare mast en de dwarse rijrichting verhogen de stabiliteit van de reachtruck, waardoor er tot wel 2.5 ton op een veilige manier wordt vervoerd.

Omdat elke seconde telt.

Bent u op zoek naar snelle maar veilige processen in het magazijn? De nieuwe Jungheinrich ETV reachtrucks met geoptimaliseerde mast bieden indrukwekkende daalsnelheden tot 1,2 m/s en verhogen de doorvoer tot wel 2 % - dankzij het optionele Jungheinrich loweringPRO. Bent u klaar om de hoogste technologische standaarden op het gebied van efficiëntie, veiligheid en innovatie te bereiken?

Laat onze geoptimaliseerde mast u overtuigen:

  • Jungheinrich loweringPRO (optie) voor een tot 2% hogere doorvoercapaciteit 
  • Vloeiende mastovergangen en zachte eindaanslagen bij het uitschuiven van de mast, voor vlot werken zonder tijdverlies
  • Geluiddemping voor een stille werkomgeving
  • Hefhoogtes van 13,5 m en 14 m voor een effectief gebruik van het magazijn
  • Verbeterde zichtbaarheid voor meer veiligheid
  • 750 kg restdraagvermogen voor betere handlingprestaties
  • Vorkversteller met geoptimaliseerd zicht voor het veilig hanteren van brede ladingen


Omdat de nieuwe ETV reachtrucks ons klaar maken voor de toekomst:

ETV216i

De Jungheinrich ETV 216i is de eerste reachtruck met een volledig geïntegreerde lithium-ion accu

Gemak voor de bestuurder

Dankzij het (panorama)dak heeft de bestuurder een perfect zicht rondom. Het optionele bedieningsconcept multiPILOT met joystick werkt intuïtief en ergonomisch. De royale werkplek, de antislip-opstap, de instelbare comfortstoel en de vele opbergmogelijkheden maken de reachtrucks een ergonomische en aangename werkplek.

Door het handige accusysteem op onze reachtrucks ETV 1-, 2- en 3-serie is het wisselen van de loodzuur accu eenvoudig en snel uit te voeren. In de accutrog is de accu aangebracht op rollers. Door eenvoudig de oplader en het beveiligingssysteem los te maken, duwt en trekt u de accu met eenvoudig van zijn plek.

Kiest u voor lithium-ion, dan profiteert u van nog meer voordeel. Accuwissels en bijvullen met demiwater zijn niet meer nodig. En dankzij tussentijds laden beschikt u over een reachtruck die altijd klaarstaat.

De geschikte reachtruck voor binnen en buiten

U heeft de keuze uit reachtrucks met verschillende hefhoogtes en capaciteitsklassen. Onze reachtrucks zijn geschikt voor verschillende vloeren; van gladde betonvloeren tot hobbelig asfalt. Het is mogelijk om beschermcabines achteraf in te bouwen om een comfortabele buiteninzet te garanderen.

Deze bedrijven gingen u voor

Heeft u nog vragen?