0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Kennisbank Jungheinrich

Kennisbank

Het doel van de Jungheinrich kennisbank is een overzichtelijke verzameling van onze heftruck gerelateerde artikelen aan te bieden. Tevens vind u hier interessante ‘tips en tricks’ die te maken hebben met de heftruck, intern transportmiddelen en het magazijn. Vergroot uw heftruck kennis met onderstaande onderwerpen, de geselecteerde artikelen en onze tips.

Waarop moet u letten bij de keuze voor de juiste heftruck voor uw bedrijf? Met onze adviezen en tips & tricks maakt u deze juiste keuze! Lees verder.

Lees hier meer

Procesoptimalisatie in het magazijn. Hier vindt u tips om de processen in uw magazijn efficiënter in te richten en de processen te optimaliseren. 

Lees hier meer
Automatisering kennisbank

In onze automatiseringskennisbank vindt u een verzameling van onze artikelen over magazijn automatisering. Wilt u meer informatie inwinnen over het automatiseren van uw magazijn of uw kennis van een specifiek onderwerp vergroten? 

Lees hier meer

Om ongevallen te voorkomen en heftruckchauffeurs te beschermen, zijn er door de overheid en arbodiensten ‘wet & regelgevingen voor interne transportmiddelen’ opgesteld. 

Lees hier meer

Hoe onderhoud ik mijn heftrucks? Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende vragen en de daarbij horende antwoorden.

Lees hier meer

Heeft u vragen over veiligheid in uw magazijn of wilt u de veiligheid in uw magazijn verhogen? Hier vindt u antwoorden in en rond magazijnveiligheid.

Lees hier meer

Veiligheid in en rond het magazijn is en blijft een belangrijk issue. In onze artikelen over magazijnveiligheid geven wij adviseren en tips!

Lees hier meer

De Jungheinrich kennisbank is in mei 2016 opgestart en wordt continu uitgebreid en aangevuld. Mist u relevante categorieën welke thuis zouden horen op deze pagina of heeft u vragen? Laat het onze redactie weten:

Heeft u nog vragen?