0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich Nieuws

Nieuws

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwtjes en persberichten over Jungheinrich en haar producten. Ook kunt hier onze uitgaves van het 'Journaal' en de 'Update' downloaden. De nieuwste trucks worden hier gepresenteerd en wanneer wij op beurzen of evenementen hebben gestaan, leest u hier hoe Jungheinrich deze heeft ervaren. Daarnaast kunt u hier ook informatie over de branche verwachten. Kortom, middels deze pagina bent u altijd up to date.

Nieuwsoverzicht

Hier kunt u actuele informatie over Jungheinrich vinden, artikelen en publicaties downloaden en contact opnemen met ons persteam.

Lees hier meer

Onderstaand vindt u onze recente nieuws items van 2021. Veel leesplezier!

Lees hier meer

Onderstaand vindt u onze recente nieuws items van 2020. Veel leesplezier!

Lees hier meer

Onderstaand vindt u onze recente nieuws items van 2019. Veel leesplezier!

Lees hier meer

Onderstaand vindt u onze nieuws items van het jaar 2018 gearchiveerd. Veel leesplezier!

Lees hier meer

Onderstaand vindt u onze nieuws items van het jaar 2017 gearchiveerd. Veel leesplezier!

Lees hier meer

Het Jungheinrich Journaal is hét blad om op de hoogte te blijven van de logistieke ontwikkelingen en het nieuws van Jungheinrich. Tweemaal per jaar staat dit blad bol van succesvolle logistieke recepten, interessante interviews, scherpe aanbiedingen en prijsvragen. 

Lees hier meer

De Jungheinrich Update is hét blad om op de hoogte te blijven van de logistieke ontwikkelingen en het nieuws van Jungheinrich. De Jungheinrich Update wordt driemaal per jaar kosteloos toegezonden aan klanten van Jungheinrich Nederland BV met kleine tot middelgrote vloten hef- en magazijntrucks.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?