0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich Nieuws

Nieuws

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwtjes en persberichten over Jungheinrich en haar producten. Ook kunt hier onze uitgaves van het 'Journaal' en de 'Update' downloaden. De nieuwste trucks worden hier gepresenteerd en wanneer wij op beurzen of evenementen hebben gestaan, leest u hier hoe Jungheinrich deze heeft ervaren. Daarnaast kunt u hier ook informatie over de branche verwachten. Kortom, middels deze pagina bent u altijd up to date.

Nieuws

Hier kunt u actuele informatie over Jungheinrich vinden, artikelen en publicaties downloaden en contact opnemen met ons persteam.

Lees hier meer

Onderstaand vindt u onze recente nieuws items van 2021. Veel leesplezier!

Lees hier meer

Onderstaand vindt u onze recente nieuws items van 2020. Veel leesplezier!

Lees hier meer

Onderstaand vindt u onze recente nieuws items van 2019. Veel leesplezier!

Lees hier meer

Onderstaand vindt u onze nieuws items van het jaar 2018 gearchiveerd. Veel leesplezier!

Lees hier meer

Onderstaand vindt u onze nieuws items van het jaar 2017 gearchiveerd. Veel leesplezier!

Lees hier meer

Jungheinrich is genomineerd voor een IFOY Award (Internationale Heftruck van het Jaar verkiezing). De lithium-ion stapelaar ERC 216zi, ’s werelds eerste stapelaar met geïntegreerde lithium-ion accu, is genomineerd in de categorie Beste Magazijntruck.

Lees hier meer

Jungheinrich heeft dit jaar zijn 10e IFOY Award gewonnen. Onze reachtruck ETV 216i won in de categorie ‘magazijntruck’. De reachtruck met geïntegreerde lithium-ion accu biedt volgens de jury uniek klantvoordeel en luidt een nieuwe generatie van heftrucks in.

Lees hier meer

Jungheinrich heeft 2018 maar liefst twee prijzen in ontvangst mogen nemen tijdens de IFOY awards (Internationale Heftruck van het Jaar verkiezing)! De prijzen vielen in de categorieën beste magazijntruck van het jaar en beste special van het jaar. Maak hier kennis met de winnaars.

Lees hier meer

Het Jungheinrich Journaal is hét blad om op de hoogte te blijven van de logistieke ontwikkelingen en het nieuws van Jungheinrich. Tweemaal per jaar staat dit blad bol van succesvolle logistieke recepten, interessante interviews, scherpe aanbiedingen en prijsvragen. 

Lees hier meer

De Jungheinrich Update is hét blad om op de hoogte te blijven van de logistieke ontwikkelingen en het nieuws van Jungheinrich. De Jungheinrich Update wordt driemaal per jaar kosteloos toegezonden aan klanten van Jungheinrich Nederland BV met kleine tot middelgrote vloten hef- en magazijntrucks.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?