Heftruck

heftruck

De Jungheinrich heftruck

Jungheinrich heeft zeker de passende heftruck voor u. Voor het heffen, stapelen en vervoeren van lasten en goederen bieden wij de geschikte heftruck. U kiest uw heftruck uit meer dan 600 verschillende varianten palletwagens, hef- of magazijntrucks.

Deskundig aanschaf van een heftruck

Het gebruik van de heftruck, bijvoorbeeld incidenteel of continue in meerploegendiensten of binnen- of buiten, is een belangrijke factor in uw keuze. Voor meerploegendienst met accuwisselen of een lichte binneninzet, éénploegendienst met incidentele tussenladingen is een elektrische heftruck zeer geschikt. Bij continue meerploegeninzet of een zware buiteninzet is een heftruck met verbrandingsmotor vaak de meest voordelige keuze. Deze zogenaamde verbrandingsheftrucks worden onderverdeeld in de categorie diesel heftruck en LPG-heftruck.

Waarom een heftruck van Jungheinrich

Jungheinrich Nederland is één van de grootste leveranciers van heftrucks, magazijntrucks en magazijninrichtingen. De Jungheinrich heftruck scoort hoog door zijn zuinigheid, productiviteit, ergonomie en plezierige rijeigenschappen. Wij bieden de laagste kosten per palletverplaatsing en alleen bij ons profiteert u van een 24-uurs heftruck service. Neem contact op voor deskundig advies.

Vraag hier een adviesgesprek aan