Hengelo

Jungheinrich Hengelo

Vanaf juli 2019 zijn wij ook gevestigd in Hengelo. Op het regionale kantoor bieden wij onze klanten in het oosten van het land de mogelijkheid om ons assortiment intern transportmaterieel dichter bij huis te bezoeken. Het regionale kantoor is gelegen op bedrijventerrein Westermaat Zuid-West. Wij huren het pand samen met partner Riwal – specialist in hoogwerkers en verreikers. 

Showroom 

In de showroom staat ons uitgebreide assortiment met nieuwe en gebruikte heftrucks - van stapelaars en heftrucks tot aan trekkers. Ook zal een uitgebreid assortiment van Jungheinrich’s webshop PROFISHOP te zien zijn en verschillende magazijnstellingen. 

Trainingen

Vanaf september worden alle denkbare heftruckopleidingen, trainingen en cursussen voor het magazijn en de interne logistiek ook vanuit Hengelo aangeboden. Ons team trainers bestaat uit specialisten met veel praktijkervaring en beschikt over uitstekende didactische vaardigheden. Onze vakgerichte opleidingen staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat.

Data 1 en 2 dagen heftruck + reachtruck trainingen

17 & 18 september 2019

15 & 16 oktober 2019

12 & 13 november 2019

10 & 11 december 2019

Contact

Door een telefonische migratie kunnen problemen ontstaan tijdens het bellen. Door +31 toe te voegen aan ons nummer (+31172 44 67 89) heeft u een betere kans op een stabiele connectie.

Heeft u ons toch niet kunnen bereiken? Vul dan ons contactformulier in >

Onze excuses voor het ongemak!

 

 

Adres

Jungheinrich Nederland B.V.
Vosboerweg 7
7556 BT Hengelo

insidesales-serie(at)jungheinrich.nl