EFG S30 Heftruck van het Jaar

EFGS30 Heftruck van het jaar

De elektrische heftruck EFG S30 is uitgeroepen tot Internationale Heftruck van het Jaar 2015 in de categorie ‘Vorkheftrucks tot 3 ton’. De jury roemt vooral de innovatieve features en de ergonomische werkplek. Daarnaast gooiden de nieuwe compacte hefmast en het ‘Pure Energy Concept’ hoge ogen.

De nieuwe, ergonomisch ingerichte cabine is een intuïtief te bedienen werkplek voor elke chauffeur. De hydraulische bediening is geïntegreerd in de armleuning. Alle truckfuncties worden exact en naar wens bediend met een hydraulische bediening naar keuze. Naast de bekende SOLO-PILOT hendels en MULTI-PILOT joystick, is ook de DUO-PILOT met twee joysticks beschikbaar. Ook deze kan op maat van de bestuurder worden geconfigureerd. De nieuwe hefmast verbetert het zicht significant.

Het ‘Pure Energy-concept’ is verder geoptimaliseerd. De EFG S30 kan als enige heftruck in zijn klasse maar liefst twee ploegendiensten achter elkaar werken zonder de accu te hoeven wisselen of bijladen. Gebruikers sparen zo een dure wisselaccu uit en ontzien tegelijkertijd het milieu.

Meer informatie over deze truck

Vraag nu een scherpe offerte aan