0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
ESE 220-320

Stand-on/ sideways-seated stacker 2.0t

  • 125 mm
  • 2.000 kg
  • Zijdelingse rijpositie voor ergonomisch werken.
  • Compact ontwerp voor flexibel gebruik en smalle gangpadbreedtes.
  • Ideaal voor het laden en lossen van vrachtwagens en voor langere afstanden.
  • Hoge snelheid en krachtige acceleratie.
  • Display met aanduiding van de stuurwielstand en rijprogrammakeuze.

ESE 220-320

De robuuste en comfortabele elektrische palletwagens met dwarsgeplaatste zitplaats ESE van de 2- en 3-serie zijn ideaal voor het middellange- en langeafstandstransport van zware goederen en voor het laden en lossen van vrachtwagens. De dwars op de rijrichting geplaatste bestuurdersstoel biedt een uitstekend zicht rondom en zorgt voor ontspannen werkomstandigheden. Een voordeel dat vooral zijn vruchten afwerpt bij het vaak wisselen van rijrichting. Dat wordt bovendien ondersteund door de elektrische besturing. Dankzij de smallere gangpadbreedtes maakt de ESE een flexibel rijgedrag mogelijk, dat nog geperfectioneerd wordt door de geoptimaliseerde, ergonomische werkplek en de intuïtieve, comfortabele bediening via multiPILOT en het 4"-display. De krachtige motor zorgt voor een hoge snelheid en een krachtige acceleratie. Dankzij onze optionele lithium-ion-technologie zijn deze comfortabele krachtpatsers altijd beschikbaar, ook in een meerploegendienst. Dat wordt mogelijk gemaakt door korte laadtijden en snel tussentijds laden.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ESE 220 2.000 kg 125 mm 12,5 km/h 2.009 mm 24 V
ESE 320 2.000 kg 125 mm 12,5 km/h 2.009 mm 24 V

Heeft u nog vragen?