0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Reachtruck ETV 216i

ETV 216i

  • 4.550 - 10.700 mm
  • 1.600 kg
  • Li-ion accu met snel- en tussenlaadmogelijkheid.
  • Ruim en ergonomisch ontworpen bestuurdersplaats.
  • Optimaal zicht op wielarmen en last.
  • Optie loweringPRO voor optimalisatie van de daalsnelheid.
  • drive&liftPLUS voor topprestaties bij een hoog restdraagvermogen.

Reachtruck ETV 216i

De wendbare en innovatieve reachtruck ETV 216i is de ideale partner voor een veilige en efficiënte in- en uitslag en het klaarzetten van pallets voor orderpicking. Het innovatieve truckconcept maakt indruk met een volledig geïntegreerde lithium-ion accu, die niet alleen uiterst compact is, maar dankzij zijn snel- en tussenlaadmogelijkheid ook garant staat voor een uiterst flexibel gebruik. Door snel heffen en reachen wordt de omslag van pallets in vergelijking met traditionele reachtrucks aanzienlijk verhoogd. Bovendien kan de bestuurder een ergonomische werkplek verwachten met veel ruimte, een optimaal zicht rondom en een eenvoudige bediening. De nieuwe constructie van de ETV 216i verschaft de basis voor maximale ergonomie en veiligheid. Slimme assistentiesystemen, zoals positionCONTROL of operationCONTROL, en op maat gemaakte bedieningsconcepten staan garant voor een hoge productiviteit zonder vermoeidheid.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Reviews

Onafhankelijke tests door journalisten laten het beste zien hoe onze trucks in de praktijk presteren. 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ETV 216i 1.600 kg 10.700 mm 11 km/h 2.419 mm 51,2 V

Heeft u nog vragen?