0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Stage ETV 216i

ETV 216i

 • 4.550 - 10.700 mm
 • 1.600 kg
 • Lithium-ion accu met snel- en tussenlaadmogelijkheid
 • Ruim en ergonomisch ontworpen bestuurdersplaats
 • Perfect zicht op wielarmen en last
 • Hoge hefsnelheid voor maximale omslag (drive&liftPLUS)
 • Hoog restdraagvermogen dankzij optimaal zwaartepunt (drive&liftPLUS)

Reachtruck ETV 216i

De wendbare en innovatieve reachtruck ETV 216i is de ideale partner voor veilige en efficiënte in- en uitslag en het klaarzetten van pallets voor orderpicking. De geïntegreerde lithium-ion accu die de ontwikkeling van een geheel nieuw ontwerp mogelijk maakt, is uiterst compact en staat dankzij zijn snelle en tussentijdse laadmogelijkheid garant voor een uiterst flexibel gebruik – ook in een meerploegendienst (met de uitvoering drive&liftPLUS). Door snel heffen en reachen wordt de omslag van pallets in vergelijking met traditionele reachtrucks aanzienlijk verhoogd. Bovendien kan de bestuurder een ergonomische werkplek verwachten met veel ruimte, een optimaal zicht rondom en een eenvoudige bediening. De nieuwe constructie van de ETV 216i verschaft de basis voor maximale ergonomie en veiligheid. Slimme assistentiesystemen, zoals positionCONTROL of operationCONTROL, en op maat gemaakte bedieningsconcepten staan garant voor een hoge productiviteit zonder vermoeidheid. 

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

ETV 216i lithium-ion reachtruck

‘s Werelds eerste reachtruck met geïntegreerde lithium-ion accu

De Jungheinrich ETV 216i zet een nieuwe standaard. Zijn ‘power’ en lange inzetduur maken hem niet alleen vele malen efficiënter dan alle reachtrucks hiervoor – hij heeft ook nog eens een revolutionair ontwerp. De veel ruimere cabine is een uitzonderlijk ergonomische werkplek en het ongekende zicht rondom verhoogt de veiligheid. Het korte chassis en zijn hoge hefsnelheid maken hem razend wendbaar. Hij beweegt makkelijker door de gangpaden dan welke andere reachtruck dan ook. Met de ETV216i betreedt u een nieuw tijdperk voor hef- en magazijntrucks.

Drie grote voordelen:

 • De hoogste omslag dankzij de nieuwste lithium-ion techniek van Jungheinrich. Honderden kilo’s meer restdraagvermogen en 23% hogere hefsnelheid
 • Meer ergonomie met een ruimere cabine en uitvoerig verstelbare bedieningselementen en stoel
 • Maximale veiligheid door een uniek zicht rondom en een ongehinderde blik op de wielarmen en vorkpunten

De hoogste omslag

ETV 216i lithium-ion reachtruck

Onze geïntegreerde lithium-ion energie levert hogere prestaties

Dankzij z’n compacte lithium-ion accupakket en z’n vernieuwende ontwerp is de ETV 216i reachtruck grensverleggend. De geïntegreerde accu en de truck vormen een nauwgezet afgestemde tandem. Met lithium-ion techniek kunt u onbeperkt snelladingen en tussenladingen uitvoeren. Een inzet 24 uur per dag/7 dagen per week is geen probleem. En er zijn nog meer voordelen: door zijn korte chassis is de reachtruck zeer wendbaar. En met zijn 23% hogere hefsnelheid wint u bij elke pallet in- en uitslag tijd. Het revolutionaire ontwerp zorgt ook nog eens voor een honderden kilo’s hoger restdraagvermogen. Met de ETV 216i verplaatst u tot wel 5% meer pallets per uur, dan met een conventionele reachtruck die is uitgerust met een lithium-ion accu.

De meeste pallets slaat u om met de ETV 216i:

 • Perfecte afstemming van de lithium-ion accu op de truck en omgekeerd
 • Constante kracht en prestaties
 • Ongekend snel opladen (van helemaal leeg naar 100% in 80 minuten)
 • Geen onderhoud, niet langer accuwisselen en geen dure laadstations
 • Up to 8 years guarantee on your lithium-ion battery
 • 23% hogere hefsnelheid
 • Hoger restdraagvermogen dankzij het revolutionaire ontwerp

ETV 216i lithium-ion reachtruck

Verbeterde ergonomie

De ruimte voor verbetering hebben we letterlijk zelf geschapen

In de ETV 216i reachtruck is de accu niet langer in de vertrouwde accutrog gehuisvest, maar geïntegreerd onder de stoel en de voetenruimte. Door de nieuwe plaats van de accu konden we de cabine optimaal ergonomisch ontwerpen. De cabine is groter en de bedieningselementen en de stoel zijn uitvoerig verstelbaar. Kort of lang, dik of dun: op de ETV 216i vindt iedere chauffeur een prettige positie. Alle bedieningselementen en eventuele randapparatuur zijn direct binnen handbereik. Deze en diverse andere ergonomische elementen (bijvoorbeeld de geveerde stoel en armleuning met geïntegreerd truckdisplay) leveren u gezonde, ontspannen chauffeurs op die gemotiveerder aan de slag gaan.

Uw chauffeurs werken gezonder op de ETV 216i:

 • Ruime cabine met een brede stoel en meer beenruimte
 • Uitgebreide instelmogelijkheden voor de stoel, de armleuning en het stuur
 • Alle mogelijkheden voor randapparatuur zoals WMS-terminals, scanners, printers, etc.
 • Talrijke opbergvakken voor alle denkbare spullen
 • Comfortabele, brede opstap

ETV 216i lithium-ion reachtruck

Maximale veiligheid

ETV 216i lithium-ion reachtruck

Revolutionair design geeft een uniek uitzicht

Het vernieuwende ontwerp van de ETV 216i reachtruck verschaft uw chauffeurs een uitzicht dat ze nog nooit hebben gehad. Tussen hen en de vorken zit immers geen accutrog meer. Ze hebben niet alleen een ongehinderd zicht op de vorkpunten, maar ook op bijvoorbeeld de wielarmen. En op de ruimte direct naast de truck. Twee grote handgrepen en een grote opstap bieden drie contactpunten voor een veilige in- en uitstappen. En natuurlijk is ons uitgebreide programma veiligheidsfeatures ook op de ETV 216i leverbaar. Met de ETV 216i reachtruck werkt u altijd veilig aan hogere prestaties.

De veiligheid waarborgt u met de ETV 216i

 • Ongehinderd zicht op de vorkpunten en wielarmen
 • Uniek zicht rondom dankzij de slanke dakstijlen
 • Glazen panoramedak (optie) voor veilig in- en uitslaan op hoogte
 • Veilig in- en uitstappen met voetbescherming, twee handgrepen en een grote – van bovenaf zichtbare – opstap
 • Schouderbescherming en hoofdbescherming (optie)

Onafhankelijk getest
Gerenommeerde journalisten beamen: dit wordt de nieuwe standaard

“Met deze truck en techniek zet de Duitse fabrikant een serieuze stap naar een totaal andere kijk op intern transport, energievoorziening en truckbouw. Wie volgt?”

Start de Li-ion revolutie in uw magazijn!

Maak nu uw afspraak voor persoonlijk advies.

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ETV 216i 1.600 kg 10.700 mm 11 km/h 2.419 mm 51,2 V

Heeft u nog vragen?