Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
Reachtruck ETV C16/C20

Reachtruck ETV C16/C20

  • 4250 - 7400 mm
  • 1600 - 2000 kg
  • Geoptimaliseerd voor gecombineerd binnen- en buitengebruik.
  • Comfortabele dwarsgeplaatste zitplaats voor ongehinderd zicht.
  • Gevoelige bediening dankzij besturingshendel soloPILOT.
  • Optie loweringPRO voor optimalisatie van de daalsnelheid.
  • curveCONTROL voor maximale rijveiligheid.

ETV C16/ C20

Onze flexibele en betrouwbare reachtrucks van de C-serie zijn de beste oplossing voor een rendabele in- en uitslag in gecombineerde hal- en openluchttoepassingen op verschillende vloeren. Dankzij hun Superelastic banden verplaatsen de bedreven trucks uw goederen altijd veilig van A naar B op grote hoogtes of in krappe ruimtes. De compacte constructie, hoge prestaties en ergonomisch geperfectioneerde arbeidsomstandigheden maken de trucks tot ware allround talenten. Ergonomisch opgestelde weergave- en bedieningselementen en een uitstekend zicht vereenvoudigen het werk en verhogen de veiligheid. Voor een frequent gebruik in de open lucht is er de optionele comfortabele weerbestendige cabine. In combinatie met pallet- of doorrolstellingen, in éénploegen- of meerploegendienst – de veelzijdige heftrucks worden gekenmerkt door een optimale energie-efficiëntie dankzij perfect op elkaar afgestemde motoren, besturingen en softwaresystemen.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Telematik Box Erd Connected Trucks

Gebruik de gegevens van uw trucks om tijd, energie en geld te besparen en de efficiëntie te verhogen. Onze Telematics box biedt u extra mogelijkheden voor vlootbeheer dat flexibel kan worden uitgebreid met verschillende hardware- en softwarecomponenten.

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ETV C16 1.600 kg 7.100 mm 12,2 km/h 2.484 mm 48 V
ETV C20 2.000 kg 7.400 mm 12,2 km/h 2.524 mm 48 V

Heeft u nog vragen?