0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich Nieuws

Nieuws 2017

Elektrische trekker

Nieuw in ons assortiment, de elektrische EZS 7280 trekker. Speciaal ontworpen voor gebruik tijdens zware omstandigheden.

Lees hier meer
Productnieuws

De Jungheinrich ERD 120/220 stapelaar serie is vernieuwd. Met nieuwe opties voor verbeterde productiviteit, veiligheid en ergonomie.

Lees hier meer
19 kilometer stellingen

Autofabrikant Opel opende recentelijk zijn Europese distributiecentrum voor auto onderdelen in Bochum. In het hart van het distributiecentrum bevindt zich zo'n 19 kilometer aan stellingen van Jungheinrich.

Lees hier meer
Productintroductie

Jungheinrich introduceert 80 volt lithium-ion techniek voor zware elektrische heftrucks. Eind dit jaar is de 80V (500 Ah) Li-ion accu ook beschikbaar voor onze smalle gangen trucks. 

Lees hier meer

Onlangs heeft Jungheinrich een bestelling ontvangen voor meer dan 1.000 magazijntrucks met lithium-ion, in alle opzichten een record. Deze bestelling is wereldwijd de grootste order ooit voor Li-ion trucks en de grootste opdracht in de geschiedenis van Jungheinrich.

Lees hier meer

Lithium-ion trucks zijn duurder in aanschaf dan trucks met een lood-zuur accu. Toch zitten er een groot aantal voordelen aan Li-ion trucks, ook voor kleinere ondernemingen met slechts 2 tot 3 machines.

Lees hier meer
Magazijnveiligheid

In Nederland zijn ongeveer 100.000 magazijnen met bij elkaar meer dan 600.000 magazijnmedewerkers. Een veiliger magazijn resulteert in minder ongevallen, efficiëntere processen en minder ziekteverzuim.

Lees hier meer
Optimale brandveiligheid

Automatisering betekent minder intern verkeer en dus minder kans op ongevallen bij Motip Dupli. Met 9.500 extra palletlocaties heeft Motip Dupli voorlopig voldoende opslagcapaciteit om aan de vraag van klanten te voldoen. De brandveiligheid is gewaarborgd dankzij een blusgasinstallatie. 

Lees hier meer
Energie van de toekomst

U krijgt voortaan extra lange garantie op lithium-ion accu’s. Bij aanschaf van een accu krijgt u 8 jaar garantie. Mocht het voorkomen dat de accu voor die tijd terugloopt naar minder dan 65% van de capaciteit, dan krijgt u een gratis reparatie of wordt de accu volledig vervangen. 

Lees hier meer
Winnaar

Onze EKX 516 smalle gangen truck en de ERE 120/125/225 elektrische palletwagen serie, zijn bekroond met de Red Dot Design Award. In totaal hadden zo’n 54 landen met meer dan 5,500 producten zich geregistreerd om mee te dingen naar deze prijs

Lees hier meer
Elektrische palletwagen

Met trots introduceren wij een nieuwe generatie meerij palletwagens. De nieuwe ERE is betrouwbaarder en efficiënter dan elke andere palletwagen in z’n klasse. De drivePLUS uitvoering is met 14 km/u ook nog eens de snelste palletwagen op de markt. 

Lees hier meer
Facelift

Met gepaste trots introduceren wij onze nieuwe ETV Q20/Q25 meerwegreachtruck. De ETV Q reikt tot grote hoogte met een capaciteit van 2,0 of 2,5 ton en kan lasten tot 10,7 meter heffen. Speciaal voor bedrijven met kleine ruimtes en/of smalle rijwegen.

Lees hier meer
Prijswinnaar

Onze EKX 516 is bekroond met de "Best of Industry Award" in de categorie materiaalstroom. Dit is al de derde prijs voor onze smalle gangen truck, na het winnen van de "IF Design Award" en de "IFOY Award".

Lees hier meer
Nieuws

Nog dit jaar kunnen we 80% van ons gamma heftrucks en magazijntrucks met lithium-ion accu aanbieden. Verder gaan we het mogelijk maken om ook bijna alle bestaande trucks achteraf uit te rusten met een li-ion accu. Hiermee breiden we ons aanbod met lithium-ion accu’s sterk uit. 

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?