0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich BHV training

Bedrijfshulpverlening

Iedere werkgever in Nederland is verplicht om adequate bedrijfshulpverlening te organiseren en één of meer bhv'ers aan te wijzen. Deze verplichting is wettelijk geregeld in Artikel 15 van de Arbowet. Een bhv’er kan gericht eerste hulp verlenen en is opgeleid om in geval van nood de werknemers en klanten in veiligheid te brengen.

Bhv starterstraining

Jungheinrich biedt, in samenwerking met IMR Training, de starterstraining BHV aan. Deze cursus bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte, duurt anderhalve dag en wordt door een bevoegde bhv-opleider gegeven. De starterstraining is primair bedoeld voor werknemers die als Bedrijfshulpverlener zijn aangewezen en die nog niet eerder een bhv-opleiding hebben gevolgd. De training voldoet inhoudelijk aan de kwaliteitseisen zoals die door het NIBHV zijn vastgesteld. Bij een positief examenresultaat ontvangt u het certificaat ‘Bedrijfshulpverlener’ module BO en EH. Het certificaat heeft een geldigheid van 1 jaar.

Doelgroep

Werknemers die geen bhv-certificaat of eerste hulp ervaring hebben, maar wel de functie van bedrijfshulpverlener ambiëren.

Programma

  • Het verlenen van eerste hulp zowel spoedeisende als niet-spoedeisende eerste hulp
  • Brandbestrijding
  • Ontruiming

Inclusief

  • BHV-certificaat en documentatiemateriaal
  • Koffie, thee, fris en lunch

Bhv herhaling - één cursusdag

Voor bhv’ers die reeds aan de starterstraining bhv hebben deelgenomen is de ééndaagse herhalingscursus BHV geschikt. De competenties uit de starterstraining bhv worden opnieuw geoefend. De nadruk tijdens de herhalingscursus ligt op het uitvoeren van praktijkoefeningen. De cursisten ontvangen na afloop het certificaat ‘Herhalingstraining Bedrijfshulpverlening, module Eerste Hulp en module Brandbestrijding en Ontruiming’. Dit certificaat heeft een geldigheid van 1 jaar.

Doelgroep

Bhv’ers die de starterstraining bhv hebben gevolgd en hun certificaat willen verlengen.

Programma

  • Oefenen van de basiscompetenties
  • Uitvoeren van praktijkoefeningen

Inclusief

  • Bhv-certificaat en documentatiemateriaal
  • Koffie, thee, fris en lunch

Optioneel: Een NIBHV-diploma inclusief pasje (extra kosten € 15,- per diploma).

Locatie

De cursus kan worden gegeven in ons trainingscentrum in Alphen aan den Rijn of op uw bedrijfslocatie.

Schrijf je hier in!

Heeft u nog vragen?