0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Banner aanbouwapperatuur heftruck peute
Productintroductie

80V Li-ion techniek voor zware elektrische heftrucks

Jungheinrich introduceert 80 volt lithium-ion techniek voor zware elektrische heftrucks. Eind dit jaar is de 80V (500 Ah) Li-ion accu ook beschikbaar voor onze smalle gangen trucks. Hiermee is ons totale lithium-ion aanbod compleet. Benieuwd naar de voordelen van een 80V Li-ion accu? 

Snel opladen en geen accu wissel

Dankzij het geoptimaliseerde laadproces met Jungheinrich lithium-ion laders, is het mogelijk om tot 50% op te laden binnen 53-100 minuten. De accu is volledig opgeladen tussen de 105-200 minuten. Doordat u kunt opladen op momenten dat u het uitkomt, bijvoorbeeld in pauzes, is het mogelijk om uw trucks continu te gebruiken. Tot wel 24 uur per dag en 7 dagen per week zonder de accu op te laden. Dit resulteert in tijd- en kostenbesparing.

Comfort lader

De comfort lader maakt tussendoor opladen, wanneer het u uitkomt, mogelijk. Ingewikkelde en zware accu wissels zijn dan niet meer nodig. Steek simpelweg de oplaadstekker in de comfort lader aan de achterkant van de truck en klaar. De accu deur hoeft niet meer geopend te worden, waardoor snel en tussendoor laden een stuk eenvoudiger is. Daarbij is het ook een stuk veiliger en het bespaart een hoop ruimte. 

Li-ion accu's: onderhoudsvrij en lange levensduur

Net zoals al onze andere lithium-ion accu’s, is de 80V accu volledig onderhoudsvrij en heeft hij een lange levensduur. De verwachte levensduur is zo'n 3.000 volledige ontladingscycli. In tegenstelling tot een conventionele lood-zuur accu, de gemiddelde levensduur van lood-zuur accu’s varieert van 900 tot 1.200 cycli. 

Volledig op elkaar afgestemd

De accu, de oplader en de truck zijn perfect op elkaar afgesteld om maximale efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen. Daarbij wordt de accu continu gemonitord met ons innovatieve accu management systeem dat geïntegreerd is in de accu. 

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?