0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Gebruikte elektrische trekker EZS 7280
Elektrische trekker

De nieuwe EZS 7280 elektrische trekker

Nieuw in ons assortiment, de elektrische EZS 7280 trekker. Speciaal ontworpen voor gebruik tijdens zware omstandigheden. Met een capaciteit tot 28 ton is deze trekker geschikt voor buiten gebruik, op luchthavens of in de zware industrie.

Ideaal voor gebruik op hellingen

Dankzij het hoge koppel is de trekker ideaal voor gebruik op hellingen met zware lasten. Een automatische parkeerrem met terugrolbeveiliging en een heuvel-start assistent, maken het eenvoudig stoppen en wegrijden op hellingen mogelijk. 

Extra wendbaar en robuust

Dankzij het compacte ontwerp en de grote stuurhoek is de EZS 7280 extra wendbaar, zelfs in zeer kleine ruimtes. Het weerbestendige ontwerp met KLT coating zorgt voor maximale bescherming tegen corrosie. Hierdoor is de trekker geschikt voor alle werkzaamheden, zelfs onder slechte weersomstandigheden.  

Onderhoudsvrije lithium-ion accu

De EZS trekker is beschikbaar met een accu tot en met 950 Ah. Optioneel is de trekker ook beschikbaar met de nieuwe 500 Ah Li-ion accu van Jungheinrich. Deze accu is onderhoudsvrij, heeft een lange levensduur en kan tussendoor en snel geladen worden.

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?