0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stage Li-Ion Performance Rental

Grootste Li-ion order wereldwijd

Onlangs heeft Jungheinrich een bestelling ontvangen voor meer dan 1.000 magazijntrucks met lithium-ion, in alle opzichten een record. Deze bestelling is wereldwijd de grootste order ooit voor Li-ion trucks en de grootste opdracht in de geschiedenis van Jungheinrich.

Lithium-ion techniek in eigen huis

Van de 1.000 verkochte machines die verkocht zijn, zijn er 700 verticale orderpicktrucks die in smalle gangen worden ingezet. Als enige fabrikant ontwikkelen en producten wij zelf de Li-ion accu's voor onze heftrucks en magazijntrucks. 

Li-ion techniek verhoogt de prestaties van intern transportmiddelen ten opzichte van traditionele lood-zuur accu’s. Onze lithium-ion accu’s zijn uitgerust met een controller en kunnen daardoor communiceren met zowel de hef- of magazijntruck, als met de acculader.

Toenemende vraag Li-ion accu's

De vraag naar Li-ion neemt wereldwijd toe, daarom hebben we besloten onze productie verder uit te breiden. Een van de grote voordelen van Li-ion accu’s is dat ze onderhoudsvrij zijn, kortere laadtijden hebben en een langere levensduur hebben. Het tijdrovende accu wisselen is dan ook niet meer nodig. 

Meer weten over de voordelen van lithium-ion?

Bekijk onze lithium-ion pagina

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?