0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Meerweg reachtruck ETV Q20/Q25
Facelift

Onze vernieuwde meerweg reachtruck

Met gepaste trots introduceren wij onze nieuwe ETV Q20/Q25 meerwegreachtruck. De ETV Q reikt tot grote hoogte met een capaciteit van 2,0 of 2,5 ton en kan lasten tot 10,7 meter heffen. Speciaal voor bedrijven met kleine ruimtes en/of smalle rijwegen.

Dankzij de vijf verschillende stuurmodi laat de meerweg reachtruck zich eenvoudig in de gewenste richting rijden. Ook door ongeoefende of minder ervaren chauffeurs. De drie sturende wielen zorgen voor een directe aanpassing van de stuurrichting en een minimale draaicirkel. Lasten met een lengte tot 12 meter kunnen zijdelings worden vervoerd, op grote hoogte worden opgeslagen en in of uit de vrachtwagen worden geladen.

Reachtruck met 5 of 2 stuurfuncties

Het bedieningspaneel voor de 5 stuurfuncties staat nu achter de solo- of multiPILOT. Voorheen zat dit paneel aan de zijkant. Ook de rijfunctie voor het dwars rijden is nieuw.

Monitor & camera
Verder beschikt de ETV Q over een achterruitrijcamera. Zo kan de bestuurder via de monitor achter zich kijken zonder zich te hoeven omdraaien. 

Panoramadak
Een andere optie is het panoramadak. Zo heeft u het beste zicht naar boven, naar de vorkpunten en de last. De gelaagde dakruit beschermt daarbij tegen kleine vallende voorwerpen. 

positionCONTROL
Kiest u voor de meerweg reachtruck met positionCONTROL, dan kan de hoogte simpel worden gekozen voor het snel heffen naar de juiste hoogte. De SNAP functie maakt het mogelijk om alleen d.m.v. de solo- of multiPILOT het juiste liggerniveau te bereiken. In totaal kunt u 8 opslagzones invoeren met ieder 25 hefhoogtes. 

Elektrische lastwielremmen en langgoeddragers
De elektrische lastwielremmen vervangen de hydraulische lastremmen. Deze lastwielremmen zijn onderhoudsvrij en zijn vrij van agressieve remvloeistof. Dankzij de elektrische lastwielremmen heeft de ETV Q een grote spoorvastheid bij afremmen tijdens het dwars rijden en bij een noodstop. De ETV Q is tot slot leverbaar met 4 verschillende vorkenverstellers/vorkenspreiders. 

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!


Heeft u nog vragen?