0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stapelaar ERD 220
Productnieuws

De nieuwe ERD 120 220 stapelaar

De Jungheinrich ERD 120/220 stapelaar serie is vernieuwd. Met nieuwe opties voor verbeterde productiviteit, veiligheid en ergonomie.

De ERD serie is beschikbaar met twee extra platform opties: een orderpick platform met zijdelingse toegang en een extra compacte uitvoering van het vaste platform met een veilige opstap aan de achterzijde.

Compacte sta-platformen

De ERD stapelaar serie is in totaal verkrijgbaar met vier verschillende platformen. Naast de nieuwe platformen, is de ERD 120/220 ook verkrijgbaar met een klapbaar platform en een L-vormig platform. Alle platformen zijn smaller dan voorheen en daarmee de smalste op de markt. Ook zijn de platformen veiliger, comfortabeler en ergonomischer geworden.

Lading detectie

Elke ERD stapelaar is uitgerust met sensoren die ladingen kunnen detecteren, zowel in de mast, als in de wielarmen. De overlast detectie voorkomt dat het voertuig overbelast raakt. Het curveCONTROL systeem zorgt voor stabiliteit in bochten voor zowel de bestuurder en lading als truck. 

De ERD 220 stapelaar is nu verkrijgbaar met drivePLUS. Deze stapelaars zijn uitgerust met een 3.2 kW rijmotor waardoor de stapelaar een snelheid kan bereiken van 14 km per uur. De ERD 220 drivePLUS is daarmee de snelste stapelaar op de markt met de hoogste productiviteit. 

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?