0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
EKX smalle gangen truck ewald
Prijswinnaar

Best of Industry award 2017

Onze EKX 516 is bekroond met de "Best of Industry Award" in de categorie materiaalstroom. Dit is al de derde prijs voor onze smalle gangen truck, na het winnen van de "IF Design Award" en de "IFOY Award".

Na een uitgebreide selectie procedure om de genomineerden te bepalen, heeft een onafhankelijke jury bestaande uit onderzoekers en praktijkmensen evenals de lezers van "MM MaschinenMarkt", de winnaars gekozen in tien categorieën.

EKX 516 wint de Best of Industry Award

Armin Holzner, hoofd van Logistics Systems BV: ’’We zijn blij dat we voor de tweede keer op rij de "Best of Industry Award" hebben gewonnen. De prijs voor onze EKX 516 bevestigt de kwalitatieve en consistente ontwikkeling van ons werk en onze positie als aanbieder van oplossingen. Het resultaat van het online stemmen bewijst ook dat dit een zeer innovatief product is onder de gebruikers.’’

Dankzij de IFOY Award in 2016, is de EKX 516 gekwalificeerd voor de deelname. Met de nieuwe rijtechnologie, de nieuwste controle technologie en lichtgewichte constructie, neemt de truck een grote sprong voorwaarts op het gebied van energie-efficiëntie. De EKX scoort met het laagste energieverbruik in zijn klasse. 

Specificaties en bijzondere eigenschappen

Daarnaast kan deze smalle gangen truck een laadvermogen tot 1600 kg aan. Wat 100 kg meer is dan de norm in dit segment trucks. De maximale hefhoogte is 17.5 meter. Ook is er een innovatief systeem beschikbaar voor trillingsdemping. Deze gepatenteerde optie maakt een hogere doorvoersnelheid mogelijk. Evenals een grotere veiligheid en betere rijeigenschappen, zelfs op oneffen oppervlakken.

Het innovatieve besturingssysteem creëert de perfecte werkplek voor de chauffeur. Met onze 2Shifts1Charge garantie, kunt u twee shifts uitrijden met slechts één acculading. Het maximale efficiëntie niveau is te bereiken door de combinatie van onze EKX met het warehouseNAVIGATION (WMS) systeem. 

Kom alles te weten over onze EKX 516

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?