0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Lithium-ion accu's Jungheinrich
Energie van de toekomst

Langere garantie op lithium-ion accu's

U krijgt voortaan extra lange garantie op lithium-ion accu’s. Bij aanschaf van een accu krijgt u maar liefst acht jaar garantie. Mocht het voorkomen dat de accu voor die tijd terugloopt naar minder dan 65% van de capaciteit, dan krijgt u een gratis reparatie of wordt de accu volledig vervangen. 

Bij Jungheinrich krijgt u voortaan extra lange garantie op lithium-ion accu’s. Bij aanschaf van een robuuste en moderne accu profiteert u van 8 jaar garantie. Mocht het voorkomen dat de accu voor die tijd terugloopt naar minder dan 65% van de capaciteit, dan krijgt u een gratis reparatie of wordt de accu volledig vervangen. 

Eerste lithium-ion fabrikant

In 2011 introduceerde Jungheinrich als eerste fabrikant de lithium-ion techniek in heftrucks en magazijntrucks. Nog altijd is Jungheinrich de enige in de branche die zowel de accu’s, de acculader en de trucks in eigen huis ontwikkelt. 

Acht jaar garantie op lithium-ion accu's

“Omdat we sinds 2011 veel ervaring met lithium-ion techniek hebben opgedaan, geven we deze garantie met een gerust hart af. Door 8 jaar garantie te geven, nemen we het investeringsrisico bij onze klanten weg. Wat overblijft zijn de talloze voordelen van deze moderne techniek,” aldus Oliver Lücke, Raad van Bestuur. 

Robuuster dan loodzuur accu's

Eén van de voordelen van een lithium-ion accu ten opzichte van een loodzuur accu is, dat een lithium-ion accu een stuk minder gevoelig is. Lithium-ion accu’s hebben een vorm van intelligentie en kunnen communiceren met zowel de lader als de heftruck. Op deze manier kan de accu zichzelf beschermen tegen schadelijk gebruik. Maar de accu kan zichzelf ook optimaal aanpassen aan de stroom die gevraagd wordt.

Snel en efficiënt opladen

De accu’s kunt u op elk gewenst moment bijladen, bijvoorbeeld tijdens een koffie- of lunchpauze, zonder schade te veroorzaken aan de accu. Het laadproces verloopt veel sneller dan bij een loodzuur accu, waardoor het mogelijk is om in continudiensten te werken zonder de accu te hoeven wisselen. Het feit dat de accu geen onderhoud nodig heeft en niet bijgevuld hoeft te worden, zorgt ervoor dat speciale acculaadstations niet langer nodig zijn.  

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?