0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Dustributiecentrum Opel reachtruck
Nieuws

19 kilometer stellingen voor Europees DC Opel

Autofabrikant Opel opende recentelijk zijn Europese distributiecentrum voor auto onderdelen in Bochum. In het hart van het distributiecentrum bevindt zich zo'n 19 kilometer aan stellingen van Jungheinrich.

Er worden zo'n 11 miljoen Opel chauffeurs in heel Europa vanuit dit distributiecentrum  bediend. Dit is vergelijkbaar met zo'n 12 voetbalvelden. Wij leverden palletstellingen en legbordstellingen voor het opslaan van gepalletiseerde goederen en kleine onderdelen. Stellingen vormen de basis van elk distributiecentrum of magazijn. Jungheinrich investeert graag veel tijd en energie in stellingaanvragen om zo het meest ideale stellingsysteem aan te bieden.

Al 60 jaar stelling ervaring

Jungheinrich bouwt en produceert al 60 jaar stellingen. Voor het distributiecentrum in Bochum konden we onze jarenlange ervaring gebruiken om een op maat gemaakt stellingsysteem te ontwerpen. Om dit te realiseren werkten we al vanaf de planningsfase samen met de autofabrikant. 

Ontworpen voor reachtrucks

Het 200.000 m² magazijn in Bochum is ontworpen voor gebruik met reachtrucks, wat een hogere mate van flexibiliteit en toegankelijkheid garandeert. Door de reachtrucks te verbinden met het Warehouse Management Systeem (WMS) van Opel, met één druk op de knop stoppen de vorken automatisch op de juiste hoogte. Dit heet ook wel automatische hefhoogte keuze.

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?