0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Orderpicktruck 412s

Jungheinrich EKS 412s

Snelste verticale orderpicktruck met hoogste orderverzamelhoogte

De Jungheinrich EKS 412s is de snelste verticale orderpicktruck op de markt. Ten opzichte van het marktgemiddelde bedraagt de winst zelfs minimaal 35%. Met de EKS 412s werkt u snel, precies en altijd op de meest efficiënte wijze. 

De technische innovaties, het ergonomische comfort en een breed scala aan hulpsystemen zorgen ervoor dat uw medewerkers zich 100% kunnen concentreren op hun kerntaken. 

Vraag meer informatie aan:

LogiMAT 2019

Tijdens LogiMAT 2019 kondigde Jungheinrich de EKS 412s orderpicktruck aan. De truck is ontwikkeld voor maximale performance  op het gebied van prestaties, efficiency, ergonomie én veiligheid, zodat een nog hogere doorvoercapaciteit in smalle gangen magazijnen mogelijk wordt.

Orderpicktruck EKS 412s

Hoge efficiëntie

Door het gebruik van een zuinige reluctantiemotor zijn de energieverliezen aan de motorzijde gehalveerd en de efficiëntie van de motor verhoogd. Bovendien is het gewicht van de EKS 412s aanzienlijk verminderd. De verbeteringen resulteren in een energiebesparing van meer dan 10%.


Orderpicktruck EKS 412s

Asisstentiesystemen

Het Jungheinrich warehouseNAVIGATION systeem maakt een extra verhoging van prestaties en efficiëntie mogelijk. Met behulp van RFID-transponders in de grond detecteert de EKS 412s zijn positie in het gangpad. De bestuurder geeft het rij-/hefcommando en de truck nadert de gewenste locatie automatisch in de meest optimale en energiebesparende diagonaal.

Orderpicktruck EKS 412s

Maximale veiligheid

De extra zichtopeningen in de achterwand van de cabine zorgen voor een verbeterd zicht rondom. De blind spots zijn met minimaal 50 procent gereduceerd. Intelligente hulpsystemen bieden maximale veiligheid in combinatie met een hoge rijdynamiek en prestaties. Obstakeldetectie door middel van laserscanners zorgt dat de EKS 412s voldoet aan de noodzakelijke veiligheidsafstanden.

Accuwissels behoren definitief tot het verleden. De snelle laadtijden en tussentijds (bij)laden van de geïntegreerde lithium-ion accu biedt nieuwe mogelijkheden.

Profiteer van 100% tevredenheidsgarantie en 5 jaar garantie op lithium-ion accu’s.

Verticale orderpicktruck huren

Heeft u nog vragen?