0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Orderpicktruck EKS 110
  • 1.000 - 2.800 mm
  • 1.000 kg
  • Maximale pickprestaties bij zeer laag energieverbruik
  • Krachtige motor voor de hoogste productiviteit
  • Naar keuze met begaanbaar lastdeel (L) of extra heffing (Z)
  • WMS-verbinding via Logistics Interface voor geoptimaliseerde processen
  • Orderpickhoogte tot 4,6 m

Orderpicktruck EKS 110

Onze solide en ergonomische verticale orderpicktruck EKS 110 is de ideale partner voor orderpicken tot het derde liggerniveau in brede gangpaden. Dankzij de maximale hefhoogte van 3 meter worden orderpickhoogtes tot 4,6 meter bereikt. Door de vrijdragende constructie kunnen zowel open als gesloten pallets opgenomen worden. De energiebesparende 3,2 kW-aandrijving maakt indruk dankzij een groot acceleratievermogen. De hoge accucapaciteiten maken een lange inzetsituatie mogelijk, ook in een meerploegendienst. De lage instap, de verbeterde grip van het staplatform en de optimale bewegingsvrijheid bij het in- en uitstappen zorgen voor veilig werken. De bestuurdersplaats is berekend op ergonomisch werken: intuïtieve opstelling van de bedieningselementen, 4-inch display en een selectie van 3 rijprogramma’s. Bovendien maken diverse uitvoeringen en assistentiesystemen deze orderpicktruck voor grote hefhoogtes flexibel inzetbaar. Voor de bestuurder geldt: gemakkelijk opstappen en vertrekken.

Li-ion

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Gegarandeerde topprestaties.

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Heeft u nog vragen?