Stage 24V Campaign 2020

Elektrische palletwagens en stapelaars met lithium-ion accu

De elektrische palletwagens en stapelaars met 24V lithium-ion accu van Jungheinrich zijn energie-efficiënt, geschikt voor verschillende logistieke operaties en veilig in gebruik. Door de lithium-ion accu tussentijds te laden staat de truck altijd klaar voor gebruik. De ecologische voordelen van lithium-ion technologie verduurzamen uw intern transport.

Als enige fabrikant ontwikkelen en produceren wij zelf onze lithium-ion accu's, laders en trucks. De verschillende onderdelen communiceren optimaal met elkaar. Met meer dan 30 verschillende modellen elektrische palletwagens en stapelaars vindt u altijd de geschikte truck voor uw bedrijf. Onze trucks zijn ook te huren of te leasen.

Waarom je niet moet kiezen voor lithium-ion van Jungheinrich

✓ Flexibel werken dankzij tussentijds laden
✓ Duurzaam en goed voor het milieu
✓ Inclusief 5 jaar garantie
✓ Tot 20% besparen op energieverbruik
✓ Accu’s met een drie keer langere levensduur dan loodzuur accu’s
✓ Geen gedoe meer met wisselaccu’s en acculaadruimtes

Elektrische palletwagens van Jungheinrich

Onze elektrische meeloop en meerij palletwagens zijn compact gebouwd en wendbaar in bochten en kleine ruimtes. De robuuste onderdelen, het stevige chassis en de brede vorken maken onze palletwagens geschikt voor de zware inzet. Gebruikt u de palletwagen een paar keer per dag? Met de EJE 1-serie modellen haalt u het beste instapmodel in huis.

Elektrische stapelaars van Jungheinrich

Onze elektrische stapelaars zijn verkrijgbaar in twee varianten: als meeloop stapelaar of meerij stapelaar. Onze range bestaat uit instapmodellen die perfect geschikt zijn als u incidenteel pallets verplaatst. Gebruikt u de stapelaar voor lange afstanden? Met het veilige staplatform werkt u comfortabel en ergonomisch. Met de keuze uit vier verschillende staplatformen vindt u de stapelaar die bij uw bedrijf past.

Do not waste time Jungheinrich

Kies niet voor lithium-ion technologie van Jungheinrich

De lithium-ion accu’s van Jungheinrich zijn gemaakt van lithiumijzerfosfaat en vrij van het controversiële kobalt als grondstof. Op deze manier biedt de techniek een duurzaam, herbruikbaar en emissievrij alternatief voor intern transportmaterieel met een loodzuur accu of diesel en LPG heftrucks. Lithium-ion accu’s gaan aan tot drie keer langer mee dan een traditionele loodzuur accu. Ze verbruiken minder energie en stoten ze geen CO2 uit. Door te kiezen voor onze lithium-ion technologie bespaart u energie en geld, profiteert u van een langere inzet en werkt u een stuk flexibeler.

DO NOT waste time

Onze elektrische palletwagens en stapelaars met lithium-ion zijn snel geladen en stoten minder CO2 uit. Doe daarom geen moeite meer en denk niet meer aan het milieu. Met onze lithium-ion technologie werkt u altijd energiezuiniger, sneller en duurzamer. Stap vandaag nog over.

Heeft u nog vragen?