0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische palletwagen EJE C20
  • 540 mm
  • 2.000 kg
  • Extra mastheffing voor ergonomisch werken.
  • Krachtige, onderhoudsvrije draaistroom rijmotor.
  • Wendbaar en compact dankzij geringe voorbouwmaat.
  • Manoeuvreren met rechtopstaande dissel.
  • Krachtige acceleratie en hoge snelheid.

Elektrische palletwagen EJE C20

De wendbare en ergonomische elektrische palletwagen EJE C20 is de flexibele kracht voor toepassingen waarbij goederen verplaatst en gepickt moeten worden. Naast de wielarmheffing beschikt het toestel over een geïntegreerde enkelvoudige mast, waarmee goederen tot een hoogte van 752 mm kunnen worden opgetild. Zo worden de goederen op een ergonomische grijphoogte getild en kunnen halve europallets snel en efficiënt worden afgenomen. Dat maakt deze elektrische palletwagen tot het ideale hulpmiddel voor de detailhandel. Vooral wanneer goederen snel en efficiënt moeten worden verplaatst, biedt de EJE C20 een hoge snelheid en krachtige acceleratie bij lagere bedrijfskosten. Voor het perfecte energiemanagement kunt u ook kiezen voor onze lithium-ion technologie. Ook veiligheid is een topprioriteit bij de palletwagen EJE C20. De laaggeplaatste dissel zorgt voor de nodige afstand tussen truck en bestuurder. En in uiterst krappe omstandigheden zorgt de kruipgangknop voor veilig manoeuvreren met rechtopstaande dissel.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EJE C20 2.000 kg 752 mm 6 km/h 1.734 mm 24 V

Heeft u nog vragen?