Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
ESE120_Grauer_Hintergrund_1920x800_Pixel
  • 125 mm
  • 2000 kg
  • Zijdelingse rijpositie voor ergonomisch werken.
  • Ideaal voor het laden en lossen van vrachtwagens en langere afstanden.
  • Elektrische besturing voor moeiteloos manoeuvreren.
  • Hoge snelheid en krachtige acceleratie.
  • Display met aanduiding van de stuurwielstand en rijprogrammakeuze.

Elektrische palletwagen ESE 120

De robuuste en comfortabele elektrische palletwagen ESE is ideaal voor het middellange- en langeafstandstransport van zware goederen en voor het laden en lossen van vrachtwagens. De dwars op de rijrichting geplaatste bestuurdersstoel biedt een uitstekend zicht rondom en zorgt voor ontspannen werkomstandigheden. Een voordeel dat vooral zijn vruchten afwerpt bij het vaak wisselen van rijrichting. Dat wordt bovendien ondersteund door de elektrische besturing. De geoptimaliseerde ergonomische werkplek met gedempte vering ontlast de bestuurder. Het opklapbare staplatform van de ESE 120 is optioneel verkrijgbaar met vering om de bestuurder te beschermen tegen schokken. De krachtige motor zorgt voor een hoge snelheid en een krachtige acceleratie. Dankzij onze optionele lithium-ion technologie is deze comfortabele krachtpatser altijd beschikbaar, ook in een meerploegendienst. Dat wordt mogelijk gemaakt door korte laadtijden en snel tussentijds laden.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Telematik Box Erd Connected Trucks

Gebruik de gegevens van uw trucks om tijd, energie en geld te besparen en de efficiëntie te verhogen. Onze Telematics box biedt u extra mogelijkheden voor vlootbeheer dat flexibel kan worden uitgebreid met verschillende hardware- en softwarecomponenten.

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ESE 120 2.000 kg 125 mm 12,5 km/h 2.024 mm 24 V

Heeft u nog vragen?