0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stage ERE 225i
  • 122 mm
  • 2.500 kg
  • Kortste elektrische palletwagen in zijn klasse voor flexibel gebruik.
  • Twee platformvarianten geschikt voor elke magazijnlay-out.
  • Hoge bescherming van de bestuurder dankzij robuust stalen chassis en driezijdige bescherming.
  • Optionele vrachtwagendetectie met automatische snelheidsbegrenzing en verlichting.

Elektrische palletwagen ERE 225i

Als kortste meerijtruck in zijn klasse maakt de krachtige elektrische palletwagen ERE 2i indruk tijdens het laden en lossen van vrachtwagens en in bijzonder krappe opslagruimtes. Dankzij het compacte ontwerp en de robuuste constructie is hij de perfecte keuze voor veeleisende toepassingen in het omslagmagazijn. Een krachtige rijmotor met sterke acceleratie en wendbaar rijgedrag zorgt voor maximale efficiëntie, terwijl de compacte constructie van de ERE 225i intuïtief rijden met optimaal zicht op de goederen mogelijk maakt. De keuze uit platformvarianten en variabele accucapaciteiten biedt de grootste flexibiliteit voor de behoeften van elke klant. Het stabiele chassis met hoge zijdelingse bescherming en het ruime staplatform zorgen voor maximale veiligheid en een maximaal comfort tijdens het werken. Andere geavanceerde functies zoals vrachtwagendetectie met automatische snelheidsbegrenzing en verlichting van de vrachtwagen maken het werken in elke situatie veiliger en effectiever.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Reviews

Onafhankelijke tests door journalisten laten het beste zien hoe onze trucks in de praktijk presteren. 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ERE 225i 2.500 kg 122 mm 12 km/h 2.139 mm 24 V

Soortgelijke producten

Heeft u nog vragen?