0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische palletwagen EJE 220r/225r
  • 122 mm
  • 2.200 - 2.500 kg
  • Nivellering door extra laadbrugheffing.
  • Lange veiligheidsdissel met 4-trapse voetbescherming.
  • ProTracLink-systeem voor een uitstekende rijstabiliteit.
  • Robuust stalen chassis voor een hoge duurzaamheid.
  • Snel en eenvoudig manoeuvreerbaar dankzij geringe voorbouwmaat.

Elektrische palletwagen EJE 220r/ 225r

Onze robuuste en krachtige elektrische palletwagen EJE 2r is de perfecte kracht voor het efficiënt laden en lossen van vrachtwagens aan het laadperron. Een gepatenteerde laadbrugheffing maakt een betrouwbare compensatie van hoogteverschillen en het probleemloos laden en lossen van de eerste palletrij in de vrachtwagen mogelijk. Een krachtige draaistroommotor met hoog rendement zorgt voor indrukwekkende prestaties, terwijl de geavanceerde besturingselektronica en een perfect op de bestuurder afgestemde dissel veilig en intuïtief werken mogelijk maken. Het stabiele chassis, de versterkte vorken en de contactloze sensoren in de dissel zorgen voor maximale betrouwbaarheid. Op het gebied van levensduur overtuigen de EJE-palletwagens met duurzame accu's voor intensief gebruik, weinig onderhoud en weinig slijtage.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EJE 222r 2.200 kg 122 mm 6 km/h 1.737 mm 24 V
EJE 225r 2.500 kg 122 mm 6 km/h 1.737 mm 24 V

Heeft u nog vragen?