0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische heftruck banner (1)

Elektrische heftruck

De elektrische heftrucks van Jungheinrich zijn de meest energiezuinige, duurzame en productieve elektrische heftrucks op de markt. Al onze trucks worden geproduceerd in Duitsland en bijna alle modellen zijn leverbaar met innovatieve lithium-ion accu.

Energiezuinige elektrische heftrucks

Onze elektrische heftrucks zijn voorzien van de nieuwste AC-motoren en garanderen maximale prestaties tegen een laag energieverbruik. Onafhankelijke testen bevestigen keer op keer dat onze elektrische heftrucks bijzonder zuinig omgaan met energie. Onze heftrucks met loodzuur accu’s bieden wij aan met unieke 2 Ploegen Garantie: één keer laden is dan goed voor een tweeploegen inzet. Terwijl onze onderhoudsvrije lithium-ion accu’s tot 3x langer mee gaan dan conventionele accu’s. Deze accu’s hebben een efficiënt laadproces, wat zorgt voor een energiebesparing tot wel 20%.

Elektrische heftrucks voor iedere inzetsituatie

Onze elektrische heftrucks blinken uit in prestaties, wendbaarheid en ergonomie. De trucks hebben capaciteiten tot 5 ton en behalen hefhoogtes tot wel 7,5 meter. Onze heftrucks zijn door het compacte design zeer wendbaar en kunnen zelfs in krappe magazijnen makkelijk manoeuvreren. 

Tijdens het dagelijks gebruik profiteren bestuurders van een ergonomische werkplek en een verbeterd zicht rondom. Onze trucks zijn met verschillende veiligheidsopties uit te rusten, die medewerkers, goederen en magazijn beschermen tegen schade.

Deskundig advies over de aanschaf van een elektrische heftruck

Voor iedere inzet hebben wij de juiste elektrische heftruck, die zowel binnen maar ook buiten kan worden ingezet. Wij adviseren u graag welke elektrische heftruck bij u past.

< terug naar het heftruck overzicht

Deze bedrijven gingen u voor

Heeft u nog vragen?