0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
EFG 112
  • 2.900 - 7.000 mm
  • 1.200 kg
  • Krachtige hefhydraulica voor topprestaties, zelfs met aanbouwapparatuur.
  • Geoptimaliseerde energie-efficiëntie dankzij het concept PureEnergy.
  • Compacte afmetingen voor een maximale wendbaarheid.
  • Optimaal zicht rondom dankzij compacte hefmast.
  • Ergonomische werkplek voor werken zonder moe te worden.

Elektrische heftruck 1-serie

Onze wendbare en veelzijdige EFG’s van de 1-serie zijn de ideale kracht voor snel en efficiënt werken bij hoge hefsnelheden. De krachtige hydraulica zorgt voor topprestaties, vooral bij gebruik met aanbouwapparatuur. De geavanceerde draaistroomtechniek en het technologieconcept PureEnergy garanderen te allen tijde een optimaal rendement. Zo bereikt u een maximale omslag bij minimaal verbruik. Dankzij de uitgekiende ergonomie, het intuïtieve bedieningsconcept en een optimaal zicht rondom door de compacte hefmast kan het vermogen van uw EFG maximaal worden benut bij elke toepassing. De truck scoort ook op het gebied van energie-efficiëntie: met onderhoudsvrije lithium-ion accu’s profiteert u door snel tussentijds laden altijd van het volle vermogen van de driewielheftruck.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EFG 112 1.200 kg 7.000 mm 12 km/h 2.933 mm 48 V

Heeft u nog vragen?