Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
Reviews header

Reviews

Onafhankelijke tests door journalisten laten het beste zien hoe onze trucks in de praktijk presteren. 

"All in the family"

Na de de EFG BB 216k heftruck zijn nu de andere trucks uit de basic serie aan een grondige test onderworpen. Conclusie? "De hele B-serie ademt dezelfde opzet en levert hetzelfde prestatieniveau. [...] De serie is ontworpen als antwoord op de marktvraag naar een economisch geprijsde heftruck."

Lees hier meer
"Friendly Power House"

Recent is door Logistics Inside onze nieuwe EFG 4-serie onafhankelijk getest. Het oordeel over deze truck? “Met de nieuwe EFG 4-serie brengt Jungheinrich een krachtige range elektrische heftrucks op de markt, die de prestaties van een truck met diesel- of lpg-motor evenaart én overtreft.”

Lees hier meer
"Prima instapper"

Logistics Inside heeft onlangs de EFG BB 216k getest. Het oordeel over deze truck? "Met de BB 216k brengt Jungheinrich een compacte, voorspelbare en goed presterende driewieler op de markt. De BB is weliswaar basic, maar toch compleet uitgerust".

Lees hier meer
"Kers op de taart"

Jungheinrich reachtrucks zijn optioneel te verkrijgen met loweringPRO voor hogere daalsnelheden. Logistics Inside testte hoe dit presteert op de ETV 216i: "Het nieuwe mastconcept zorgt voor een ongekend soepel gedrag en een beter doorzicht. Ook is hij veel stiller dan zijn voorganger."

Lees hier meer
"Geen compromissen meer"

In deze dubbeltest worden de ERE 225i en ERD 220i uitvoerig getest. "Het werken met pallettrucks is wat Jungheinrich betreft geen compromis meer tussen veiligheid, compactheid en ergonomie."

Lees hier meer
"Logisch vervolg"

Logistics Inside testte de ERC 216zi stapelaar met wielarmheffing. Conclusie? "Met de nieuwe ERC 216zi brengt Jungheinrich een compacte en zeer comfortabel werkende stapelaar op de markt. De truck koppelt prima prestaties aan een hoog gebruiksgemak en extra veiligheid voor de bediener."

Lees hier meer
"Benchmark verscherpt"

Na een reeks technische aanpassingen is de zijn de elektrische driewielers uit de EFG 2-serie weer helemaal bij de tijd. Reden genoeg voor Logistics Inside om de heftrucks opnieuw aan de tand te voelen. Conclusie? De EFG 216k overtuigt met zijn rijgedrag en hoge prestaties bij een laag verbruik.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?