0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
DFG425s diesel lpg heftruck
Productnieuws

Hydrostaat heftrucks verbeterd

Voor maximale omslagprestaties en een optimaal rijcomfort leveren wij al jaren lpg- en dieselheftrucks met hydrostatische aandrijving. De vernieuwde DFG/TFG serie 4s doet hier nog een schepje bovenop. Naast de prestaties zijn ook de energie-efficiëntie en de ergonomie verder verbeterd. 

De nieuwe DFG/TFG 4s-range omvat heftrucks met hefcapaciteiten van 2.5, 3.0 en 3.5 ton. De twee zwaarste uitvoeringen worden bovendien leverbaar met de genoemde capaciteiten op een lastzwaartepunt van 600 m.

Maximale prestaties, laag verbruik

Onder de kap ligt een robuuste, industriële Kubota-motor. Deze motor is onderhoudsvrij en voldoet aan de jongste uitlaatgaswetgeving (Stage V). De dieseltrucks zijn standaard voorzien van een roetfilter. Ook het hydrostatisch aandrijfconcept van de 4s-serie is vernieuwd. De combinatie van de nieuwe motor, een verstelbare axiale zuigerpomp en een nieuwe aandrijflijn garanderen maximale handlingprestaties én een laag energieverbruik. De productiviteit in de meest veeleisende inzetsituaties neemt nog verder toe doordat de hydrauliekoliestroom voor voorbouwapparatuur met maar liefst 25% is verhoogd, van 32 l/min naar 40 l/min.

Ergonomie en comfort

Het stijlenvrije panoramadak van gelaagd veiligheidsglas is vergroot en biedt de chauffeur een ongehinderd en vrij zicht naar boven. Voor een optimaal comfort beschikken de nieuwe hydrostaten onder meer over een krachtige cabineverwarming. Deze maakt gebruik van de restwarmte van de motor, waardoor er meer dan 7,0 kW aan verwarmingsvermogen beschikbaar is. Daarmee bieden de trucks het beste comfort, zelfs onder de meest winterse omstandigheden. Uiteraard zijn de trucks optimaal beschermd tegen vocht, stof, vuil, kou en hitte. Dus voor de meest veeleisende en ruwe inzet is de nieuwe DFG/TFG serie 4s de ideale truck wanneer de hoogste prestaties en een 24-uurs inzetbaarheid vereist zijn.

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?