0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich Nieuws

Nieuws 2019

Overzicht Nieuwsartikelen

Productnieuws

Voor maximale omslagprestaties en een optimaal rijcomfort leveren wij al jaren lpg- en dieselheftrucks met hydrostatische aandrijving. De vernieuwde DFG/TFG serie 4s doet hier nog een schepje bovenop. Naast de prestaties zijn ook de energie-efficiëntie en de ergonomie verder verbeterd. 

Lees hier meer
Productnieuws

Tijdens de vakbeurs inter airport Europe, begin deze maand in München, presenteerde Jungheinrich de nieuwe EZS 130. De compacte trekker is op diverse punten verbeterd en biedt nog meer dan voorheen een betrouwbare, efficiënte en productieve oplossing voor zelfs de meest krappe ruimten.

Lees hier meer

Jungheinrich groeit wereldwijd en de website groeit met ons mee. Daarom heeft onze website een nieuwe jasje gekregen. De uitstraling past goed bij onze nieuwe huisstijl en qua functionaliteiten is een grote slag geslagen. Het is voor u nu nóg makkelijker om contact met ons op te nemen!

Lees hier meer

Onder de talloze innovaties die Jungheinrich tijdens de vakbeurs LogiMAT presenteerde, was ook een prototype van de vernieuwde EJC 2-serie. De trucks zien er - dankzij een facelift - niet alleen moderner uit. Diverse assistentiesystemen maken de inzet bovendien veiliger én efficiënter.

Lees hier meer

Jungheinrich heeft de small parts orderpicktruck, type EKM 202, verder geoptimaliseerd. Onder andere signaalverlichting voor inzet in publieke zones, een lithium-ion accu voor de intensievere inzet en extra draagvermogen maken de veelzijdige alleskunner tot de ideale hulp in talloze inzetsituaties.

Lees hier meer

De smalle gangen truck van Jungheinrich is nu ook als cold store variant verkrijgbaar. Speciaal voor de inzet bij temperaturen tot -28ºC .

Lees hier meer

Tijdens LogiMAT 2019 kondigde Jungheinrich een nieuwe generatie van zijn succesvolle EKS orderpicktrucks aan: de EKS 412s. 

Lees hier meer

Na de lancering van de STC miniload en de automatische hoogbouwtruck, type EKXa, eerder dit jaar introduceert Jungheinrich nu de compleet nieuwe ERCa serie. De autonome serietrucks verstevigen Jungheinrichs rol als totaalaanbieder van geautomatiseerde systeemoplossingen.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?