0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
orderverzameltruck Jungheinrich

Orderverzameltruck

De orderverzameltruck is een magazijntruck voor het verzamelen van orders volgens een orderverzamellijst. Jungheinrich heeft orderverzameltrucks die geschikt zijn voor diverse werkzaamheden en branches. Heeft u de orderverzameltruck nodig voor piekmomenten? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide keuze uit huur orderverzameltrucks.  

Jungheinrich heeft twee soorten orderverzameltrucks: horizontale orderverzameltrucks en verticale orderverzameltrucks. Bij de horizontale orderverzameltrucks (man-down) kan de bestuurder tot het eerste stellingliggerniveau orders verzamelen. Met verticale orderverzameltrucks (man-up) beweegt de bestuurder mee naar boven, waardoor het mogelijk is om bij hogere grijphoogtes orders te verzamelen.

✓ Groot aanbod aan verschillende orderverzameltrucks (man-up en man-down)
✓ Veilig, ergonomisch en energiezuinig
✓ Beschikbaar met handige assistentiesystemen
✓ Elektrische orderverzameltrucks met loodzuur accu of lithium-ion accu

Orderverzameltrucks modellen

Onze modellen ECE en ECD zijn horizontale orderverzameltrucks. De ECE orderverzameltrucks bieden maximale pickprestaties. De jetPILOT besturing is intuïtief en de robuuste constructie maakt de trucks geschikt voor zware toepassingen. Met de ECD-truck profiteert u van zeer laag energieverbruik, een krachtige motor en de combinatie van langere vorken met extra mastheffing.

Onze trucks van de EKS-serie zijn verticale orderverzameltrucks en bereiken hoogten tot 13 meter. De trucks hebben een modulaire bouw waardoor ze precies op uw wensen en eisen zijn af te stemmen. Deze trucks bieden een optimaal zicht voor de bestuurder en zijn zowel te gebruiken in magazijnen met smalle gangen of brede gangen. De EKS 215 is ook beschikbaar als automatisch geleid voertuig (AGV).

Orderverzameltrucks zijn veilig en ergonomisch

Onze orderverzameltrucks zijn volledig in te richten aan de wensen van de gebruiker. Elke truck is ontworpen om veilig, ergonomisch en snel orders te verzamelen. De orderverzameltrucks hebben een lage opstaphoogte en beschikken over meerdere opbergmogelijkheden. Met de handige assistentiesystemen werkt u sneller en veiliger. Door de ingebouwde dagrijverlichting is de truck altijd zichtbaar.

Wilt u meer informatie over onze orderverzameltrucks of ontvangt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.


< terug naar het heftruck overzicht

Heeft u nog vragen?