0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Orderpicktruck ECD 320
  • 700 - 1.500 mm
  • 2.000 kg
  • Maximale pickprestaties bij zeer laag energieverbruik.
  • Krachtige motor met groot acceleratievermogen.
  • jetPILOT voor een intuïtieve bediening zoals in een personenwagen.
  • Uitgebreide opties voor een optimale werkplek.
  • Ergonomische mastheffing tot 700 mm (1.500 mm optioneel).

Orderpicktruck ECD 320

Onze robuuste en veelzijdige horizontale orderpicker ECD 320 werkt voor u met dubbele kracht: de combinatie van langere vorken met een extra mastheffing voor het transporteren van twee pallets staat garant voor ergonomisch orderpicken met maximale pickprestaties en een optimale energie-efficiëntie. De krachtige 2,8 W-motor (optioneel ook met 3,2 kW) waarborgt optimale rij- en acceleratiewaarden en is ook in meerploegendienst onvermoeibaar dankzij de optionele lithium-ion technologie. Zelfs bij zware toepassingen komen zijn sterke kanten maximaal tot hun recht: dynamisch acceleratievermogen, veilig rijden in bochten en hoge topsnelheden. Ondanks hun compacte afmetingen bieden de orderpickers een ruime, individueel aanpasbare bestuurdersplaats met multifunctioneel stuurwiel jetPILOT voor rugvriendelijk en tijdbesparend orderpicken. Optimaal zicht rondom, vlotte bereikbaarheid van alle bedieningselementen en extra verlichtingsopties staan garant voor veilig werken.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ECD 320 2.000 kg 1.500 mm 12,5 km/h 4.081 mm 24 V

Heeft u nog vragen?