0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Orderpicktruck ECE 320
  • 750 mm
  • 2.000 kg
  • Maximale pickprestaties bij lasten tot 2.000 kg.
  • Krachtige motor met groot acceleratievermogen.
  • jetPILOT voor een intuïtieve bediening zoals in een personenwagen.
  • Efficiënt en veilig orderpicken met schaarheffing.
  • Halfautomatische remote-bediening easyPILOT.

Orderpicktruck ECE 320

Dankzij het hefbare lastdeel met schaarheffing voor twee pallets is onze krachtige en dynamische horizontale orderpicker ECE 320 de perfecte kracht voor veilig en efficiënt orderpicken. Het ergonomische concept in combinatie met hoge technische prestaties staat garant voor maximale pickprestaties en een optimale energie-efficiëntie. De uiterst efficiënte 3,2 kW-motor biedt naast een hoog acceleratievermogen en een hoge topsnelheid diverse uitvoeringen voor nog meer picks per uur. Het multifunctionele stuurwiel jetPILOT maakt een intuïtieve, comfortabele bediening mogelijk en ontlast nek en wervelkolom. Een individueel aanpasbare bestuurderscabine biedt een optimaal zicht rondom en vereenvoudigt het werk door de optimale positionering van alle bedieningselementen. Voor verbeterde pickprocessen met hoge prestatie-eisen is er de halfautomatische draadloze afstandsbediening van de ECE – zo behoren onnodige loopafstanden tot het verleden.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ECE 320 2.000 kg 750 mm 12,5 km/h 3.747 mm 24 V
ECE 320 HP 2.000 kg 750 mm 12,5 km/h 3.897 mm 24 V

Heeft u nog vragen?