0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Orderpicktruck EKM 202
  • 3.000 mm
  • 215 kg
  • Orderpicken op grijphoogtes tot 5,3 m.
  • Uiterst wendbaar en rijden met geheven platform.
  • Individueel verstelbare opbergtray.
  • Veilig op iedere hoogte dankzij automatisch vergrendelde deuren.
  • Floor-Stripes bij gebruik in publieke ruimtes.

Orderpicktruck EKM 202

Onze wendbare en veelzijdige kleingoed orderpicktruck EKM is ideaal voor filialen, voor lichte onderhoudstoepassingen of voor orderpicktaken zonder pallets. De stabiele mast maakt het mogelijk artikelen uit een stelling te halen tot op het derde liggerniveau – wat ons betreft het beste alternatief voor de klassieke ladder. Dankzij de compacte afmetingen en de geringe stahoogte past de EKM probleemloos in smalle gangen en onder lage deuren. Automatisch vergrendelde deuren zorgen ervoor dat de bestuurder ook op hoogtes veilig is. Een sensormat op de bodem bevordert de beweeglijkheid in de cabine, zodat de positie op het staplatform vrij gekozen kan worden. De royale werkplek biedt de bestuurder tijdens het rijden en staan een aangename stapositie en altijd een goed zicht in de rijrichting. Ergonomisch opgestelde bedieningselementen maken gelijktijdig opwaarts bewegen en rijden mogelijk, wat het werken met de EKM bijzonder efficiënt maakt.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EKM 202 215 kg 3.000 mm 8 km/h 1.528 mm 24 V

Heeft u nog vragen?