0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Orderpicktruck ECE 310
  • 750 mm
  • 1.000 kg
  • Maximale pickprestaties bij lasten tot 1.000 kg.
  • Krachtige motor met groot acceleratievermogen.
  • jetPILOT voor een intuïtieve bediening zoals in een personenwagen.
  • Ergonomisch orderpicken met ergonomische heffunctie.
  • Halfautomatische remote-bediening easyPILOT (optioneel).

Orderpicktruck ECE 310

De betrouwbare en ergonomische horizontale orderpicktruck ECE 310 is de perfecte keuze voor rugvriendelijk orderpicken. Dankzij het hefbare lastdeel kan de last op de juiste hoogte worden afgezet. Bovendien schittert de truck door zijn hoge pickprestaties bij gering energieverbruik.Het met de Red Dot Award bekroonde multifunctionele stuurwiel jetPILOT - voor nauwkeurig rijden en de overgangsloze omschakeling tussen de verschillende rijtaken - staat garant voor een intuïtief gebruiksgemak en een hoge veiligheid. Een uitgebreide optiecatalogus met diverse uitvoeringen biedt zeer veel flexibiliteit voor een maximale efficiëntie in het magazijn.Andere sterke punten van deze orderpicktruck zijn een dynamische acceleratie, een superieur rijgedrag in bochten en uitstekende snelheids- en acceleratiewaarden. Evenals de individueel aanpasbare werkplek, die dankzij de vlotte bereikbaarheid van alle bedieningselementen comfortabel werken mogelijk maakt.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ECE 310 1.000 kg 750 mm 12,5 km/h 2.471 mm 24 V
ECE 310 HP 1.000 kg 750 mm 12,5 km/h 2.621 mm 24 V

Heeft u nog vragen?