0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
OPT Jungheinrich

OPT

De OPT truck is een truck die vaak wordt gebruikt voor het verzamelen van losse colli. Er zijn twee soorten OPT trucks: verticale OPT trucks en horizontale OPT trucks. Met de OPT trucks van Jungheinrich behaalt u een hogere productiviteit en creëert u een veilige werkomgeving voor uw orderpickers.  

Er zijn twee soorten OPT trucks: de horizontale OPT truck en de verticale OPT truck. Onze horizontale OPT truck is geschikt voor het orderpicken op laag niveau, tot het eerste stellingliggerniveau. Het hydraulische hefstaplatform maakt orderpicken tot het tweede stellingliggerniveau mogelijk. De verticale OPT truck is geschikt voor het orderpicken bij grotere grijphoogtes. Onze OPT trucks zijn elektrisch aangedreven en beschikbaar met een loodzuur accu of lithium-ion accu.

OPT trucks met veel ergonomie

De OPT trucks van Jungheinrich zijn wendbaar, flexibel en efficiënt in gebruik. Al onze modellen bieden een ergonomische en veilige werkplek voor de chauffeur. De lage opstap zorgt voor eenvoudig op- en afstappen en de verlichting op de truck verhoogt de veiligheid. De besturing en de rugleuning is verstelbaar voor een ergonomische werkhouding.

Onze horizontale OPT trucks, type ECE, beschikken over een elektrisch JetPilot stuur. Het awardwinnende bedieningsconcept is intuïtief in gebruik en is in hoogte verstelbaar. Onze OPT trucks zijn uit te breiden met diverse veiligheidsopties voor een perfecte afstemming op uw inzetsituatie.

OPT trucks met lithium-ion accu

Onze elektrische OPT trucks zijn beschikbaar met een loodzuur accu of een lithium-ion accu. Met een lithium-ion accu creëert u meer flexibiliteit in uw warehouse. Accuwissels behoren tot het verleden en een acculaadruimte is niet meer nodig.

Dankzij onze speciale laders, die precies zijn afgestemd op onze accu’s, en energie opslag systemen creëert u flexibele laadpunten in uw warehouse. Het grote voordeel van een lithium-ion accu is het eenvoudig en snel bijladen tijdens pauzes. Ook profiteert u 100% tevredenheidsgarantie en 8 jaar garantie op uw lithium-ion accu.

OPT truck automatisering

Onze verticale OPT truck EKS 215 is tevens als automatisch geleid voertuig (AGV) beschikbaar. Een AGV wordt ingezet voor goederenstromen met een vaste route en een vaste frequentie. Deze vaak repeterende handelingen pakt de AGV veilig en betrouwbaar op. De EKS 215a is gekoppeld aan het WMS en maakt gebruik van lasernavigatie met reflectoren op de rijweg voor een veilige, nauwkeurige navigatie.

< terug naar het heftruck overzicht

Heeft u nog vragen?