0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Stage EKX 516a
  • 11.000 - 13.000 mm
  • 1.400 - 1.600 kg
  • Trapsgewijs automatiseerbaar
  • Onderhoudsvrije synchrone reluctantiemotor
  • Verschillende methoden voor de in- en uitslag van pallets
  • Optionele onboard-lader voor 24/7-gebruik
  • Planning, realisatie en service uit één hand

Automatische smalle gangen truck EKX 516a

Onze krachtige en modulaire EKX 516a-trucks overtuigen als transporttruck zonder bestuurder (AGV), ontwikkeld op basis van onze beproefde elektrische combitruck EKX. De EKXa onderscheidt zich door maximale prestaties bij hefhoogtes tot 13.000 mm en verlegt de normen in het geautomatiseerde smalle gangen magazijn.Uitgerust met een 80V aandrijving en een onderhoudsvrije synchrone reluctantiemotor bereikt hij nieuwe prestatie-eisen bij een gelijktijdige verlaging van het energieverbruik. Dankzij de optionele integratie van on-board-laders evenals stroomrails en -afnemers is hij optimaal uitgerust voor een 24/7-gebruik. De beproefde inductiegeleiding staat in combinatie met RFID-transponders garant voor een nauwkeurige positionering op de opslagpositie alsook voor een automatische gangpadwissel. Met de optie voor een trapsgewijze automatisering liggen alle wegen voor u open naar opslagprocessen met een maximale beschikbaarheid, efficiëntie en performance.

Li-ion

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Gegarandeerde topprestaties.

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Heeft u nog vragen?