0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stage Batterien & Ladegeräte
Volle kracht vooruit.

Energiemanagement

Om ervoor te zorgen dat heftrucks maximale prestaties leveren, moeten ze altijd opgeladen zijn. Met het uitgebreide Jungheinrich  energiemanagementsysteem blijft uw truck rijden.

Jungheinrich vervangende accu’s.

Snel weer op weg.

Is de accu van uw heftruck plotseling leeg? Maakt u zich geen zorgen; wij hebben een uitgebreid servicepakket om uw truckvloot snel weer op te laden. Met de levering van vervangende- of huuraccu’s tot tips over het onderhoud van de accu; wij helpen uw trucks snel weer op weg.

Jungheinrich Lithium-ion retrofit.

Performance boost voor uw vloot.

Uw hefttrucks duurzamer, efficiënter en onderhoudsvrij? Dat kan met onze Lithium-ion retrofit service. Als enige fabrikant ontwikkelen en produceren wij zelf onze lithium-ion accu's, laders en heftrucks. Hiermee verhoogt u de efficiënte van de inzet en verlaagt u het energieverbruik aanzienlijk in vergelijking met loodzuuraccu's.

Jungheinrich powerSCAN

De check-up van uw Lithium-ion accu

Met de Jungheinrich powerSCAN presteren uw trucks altijd op hun best voor optimaal gebruik. Deze controle, specifiek voor Lithium-ion-accu’s, test regelmatig en uitgebreid de energiebronnen. Dit omvat een jaarlijkse onderhoudsbeurt om het rijgedrag van uw accu te evalueren, software-updates en visuele controles van de staat van de accu, de lader en het voertuig. Op deze manier behoudt de Lithium-ion-accu in uw truck altijd zijn hoge prestatieniveau, tot ver na de garantieperiode.

Jungheinrich energieadvies.

Helpt uw wagenpark op weg.

Wilt u uw vloot ombouwen naar Lithium-ion technologie? Het is zo eenvoudig: onze energie-experts creëren een individueel op maat gemaakt energieconcept. We voeren een compleet energieadvies ter plaatse uit - met een daadwerkelijke analyse van de bestaande systemen, het maken van energieprofielen en laadconcepten om uw algehele energiebalans te optimaliseren. Schakel nu over en profiteer van de uitgebreide kracht van onze Lithium-ion-technologie.

Jungheinrich laadservice.

Altijd opgeladen.

De Jungheinrich laadservice betekent dat uw trucks altijd hun volledige prestatieniveau kunnen bereiken met een goed werkende heftrucklader. Wij zorgen voor de controle van de functionaliteit van uw opladers. Dit betekent dat uw loodzuur- of Lithium-ion-accu's tijdens de laadcycli niet beschadigd raken en op lange termijn volledig operationeel blijven.

Jungheinrich accuservice.

Voor veel energie, nu en op de lange termijn.

Om altijd krachtig te kunnen presteren, heeft u betrouwbare energieleveranciers nodig. Speel op veilig met de Jungheinrich accuservice: of u nu een vervangende- of huuraccu heeft of vragen over het onderhoud - u kunt op onze service vertrouwen. Wij zorgen voor accucontroles, accureiniging en regelmatig accuonderhoud.

De voordelen op een rij:
•    Als enige fabrikant ontwikkelen en produceren wij zelf onze lithium-ion accu's, laders en heftrucks.
•    Langere levensduur van uw accu’s en laders
•    Betere veiligheid en prestaties van uw trucks
•    Maximale betrouwbaarheid
•    Naleving van alle voorschriften
•    Investeringszekerheid op lange termijn voor heftrucks, accu’s en laders
•    Inspectielabel
•    Gedetailleerd testrapport over de lader
 

We adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw inzet.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 


Heeft u nog vragen?