0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
2 ploegen garantie / heftruck accu

2 ploegen garantie

Onafhankelijke testen bevestigen keer op keer dat Jungheinrich hef- en magazijntrucks bijzonder zuinig omgaan met energie. Onze elektrische modellen zijn vaak zo economisch dat we met een gerust hart een 2 Ploegen Garantie kunnen afgeven. Eén keer laden is dan goed voor een tweeploegen inzet. Tel uit uw winst!

Kostenbesparing tot wel 50% met onze 2 ploegen garantie

Minder energieverbruik betekent natuurlijk een directe kostenbesparing, want energie die je niet verbruikt, hoef je ook niet terug te stoppen in de accu. Daarnaast biedt de unieke 2 Ploegen Garantie nog meer voordelen. Zo vervalt de noodzaak om te investeren in wisselaccu’s en wisselstations. Ook de aanschaf van kostbare hulpmiddelen en de tijdrovende inzet van personeel zijn verleden tijd. Accuwissels kosten niet alleen tijd. Met 2Shifts1Charge bespaart u ook geld – tot wel 4.000 euro aan accukosten! Bovendien vervallen kosten voor gedemineraliseerd water, accureiniging en het wisselstation.

Een extra voordeel van de 2 Ploegen Garantie is dat de betrokken accu’s minder laadcycli doormaken tijdens hun leven. Dit verlengt hun levensduur en draagt bij aan minimale kosten rondom elektrisch intern transport. En om de zekerheid rondom deze 2 Ploegen Garantie extra te benadrukken: mocht de accu onverwacht minder dan twee ploegendiensten inzetbaar zijn, dan levert Jungheinrich alsnog een wisselaccu. U krijgt dan ook vijf jaar contractuele garantie.

Meer informatie over de 2 ploegen garantie? Vraag hieronder een gratis adviesgesprek aan! 


Heeft u nog vragen?