0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
EZS130 banner website
Productnieuws

Facelift EZS 130 elektrische trekker

Tijdens de vakbeurs inter airport Europe, begin deze maand in München, presenteerde Jungheinrich de nieuwe EZS 130. De compacte trekker is op diverse punten verbeterd en biedt nog meer dan voorheen een betrouwbare, efficiënte en productieve oplossing voor zelfs de meest krappe ruimten.

Met zijn moderne look en de in de kap geïntegreerde optionele DayLED-verlichting sluit de nieuwe EZS 130 naadloos aan bij het actuele Jungheinrich-gamma. En ook onder de kap biedt de compacte, robuuste trekker meer. Zo staan het nieuwste besturingssysteem jetPILOT en assistentiesysteem curveCONTROL garant voor een plezierig en veilig rijgedrag.

Opnieuw is de energie-efficiëntie verbeterd. Mede dankzij de nieuwste lithium-ion technologie van Jungheinrich verzet de trekker hetzelfde werk met minder energie. Zo wordt bij elke inzet kosten bespaard.

Perfecte ergonomie

Hoewel de totale lengte van de compacte trekker ongewijzigd is gebleven, biedt de EZS 130 meer ruimte voor de bestuurder. Het lage bestuurdersplatform is eenvoudig en vrij van obstakels te betreden, waardoor de kans op letsel afneemt. Eenmaal op de trekker ervaart de bestuurder de perfecte ergonomie van de EZS 130. Bijvoorbeeld dankzij de talrijke opties uit de EZS 350 range, die een individuele configuratie van de rugleuning mogelijk maken.

Het heldere kleurendisplay en alle bedieningselementen zijn duidelijk zichtbaar en eenvoudig bereikbaar onder het nieuwe jetPILOT stuur gepositioneerd.

De Jungheinrich EZS 130 trekt aanhangers met een gewicht tot 3.000 kg. Met behulp van verschillende koppelingen kan de trekker probleemloos worden aangepast aan elk aanhangertype.

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?