0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Nieuwe website banner (1)

Onze nieuwe website is live!

Trots en tevreden

Jungheinrich groeit wereldwijd en de website groeit met ons mee. Daarom heeft onze website een nieuwe jasje gekregen. De uitstraling past goed bij onze nieuwe huisstijl en qua functionaliteiten is een grote slag geslagen. Het is voor u nu nóg makkelijker om ons aanbod heftrucks, stellingen  en aanverwante diensten te bekijken, offertes aan te vragen en contact met ons op te nemen!

De nieuwe website hebben wij zo ingericht, dat u via de menubalk en de uitgebreide zoekfunctie snel kunt vinden waar u naar op zoek bent. Per type heftruck vindt u alle technische informatie en ziet u direct het draagvermogen en de hefhoogte van elke heftruck.

Op zoek naar onze service abonnementen, snel een service melding doorgeven of u aanmelden voor een heftruck opleiding? Dat doet u via Diensten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Doe inspiratie op en lees onze referenties. Wilt u uw kennis verbreden, tips ontvangen of meer weten over wet- en regelgeving in het magazijn? U leest hierover in onze Kennisbank. 

Klaar voor de toekomst
Zoals u van ons gewend bent, blijven wij innoveren en ontwikkelen. Onze blik is gericht op de toekomst en dat geldt ook voor online. De komende maanden blijven wij aan de website schaven, zodat wij u het beste van dienst kunnen zijn. 

Graag nodigen wij u uit de mogelijkheden op onze nieuwe website te ontdekken. Mist u informatie of heeft u ideeën over het gebruiksgemak?

Deel uw ervaringen en stuur uw e-mail naar info@jungheinrich.nl.

Alvast bedankt! 

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?